'Salon' Yeni Sezonu Açılıyor! - Son Dakika
Güncel

'Salon' Yeni Sezonu Açılıyor!

Salon yeni sezon için kapılarını 15 Eylül Perşembe akşamı, İstanbul Bienali'nin "Perşembe Partisi" ile açıyor.

13.09.2011 16:26

Austra'nın sahne alacağı "Perşembe Partisi"nin ardından, Salon sezonun ilk hafta sonunda Gevende'yi ağırlayacak.

Salon, yeni sezona 12. İstanbul Bienali Perşembe Partisi ile merhaba diyecek. 15 Eylül Perşembe gecesi saat 22.00'de Barış K'nın DJ setiyle X Restaurant & Teras'ta başlayacak. "Perşembe Partisi" elektronik müziği tutkulu bir vokalle birleştiren Kanadalı topluluk Austra'nın Salon'un yeni sezonunu açacağı bir gece yarısı konseriyle devam edecek. Parti, Austra'nın ardından, DearHead ile tanınan DJ Evrim Tüfekçioğlu'nun DJ setiyle uzun saatler sürecek. Perşembe Partisi'nin biletleri 40 TL'den satılıyor..

Salon ilk haftasında Türk alternatif müzik sahnesinin en önemli ekiplerinden Gevende'yi ağırlayacak. Gevende konseri 17 Eylül Cumartesi akşamı saat 22.30'da başlayacak. Yerli ve deneysel tarzıyla dikkat çeken Gevende, doğaçlama performanslarıyla seyircisine her konserde farklı bir deneyim yaşatıyor. 2000 yılında Eskişehir'de kurulan grup, ilk albümleri Ev'i 2006 yılında yayınladı. Fransız sound painting orkestrası Balbazar ile birçok performans sergileyen Gevende, Türkiye'de ve dünyada birçok önemli festivale katıldı. Grup, ikinci albümleri olan Sen Balık Değilsin'i bu yıl içerisinde piyasaya sürdü. Gevende konserinin biletleri biletleri 25 TL (ayakta) ve 15 TL (öğrenci) üzerinden temin edilebilir.

Gevende'nin ardından Türk müziğinin son yıllardaki en iyi yorumcularından Erkan Oğur, Anatolian Blues adlı projesi ile 21 Eylül Çarşamba akşamı Salon'da olacak. Perdesiz gitarın mucidi olan ve udi tanbur, bağlama, cümbüş gibi birçok geleneksel çalgıyı başarıyla çalabilen Türk müziğinin son yıllarda ki en iyi yorumcularından Erkan Oğur, 1980 yılında başladığı müzik hayatında birçok sanatçıyla beraber çalıştı. Halk müziğiyle büyüyen ve aynı zamanda Jimi Hendrix'in gitar tekniğinden etkilenen Oğur, ilk albümünü 1994 yılında Almanya'da yayınladı. Ayrıca Eşkiya, Yazı Tura ve Mommo filmlerinin müziğini yaptı. Doğaçlama türküleri, iddiasız ve sınırsız müziğiyle Erkan Oğur Anatolian Blues konserinin biletleri 30 TL (ayakta) ve 20 TL (öğrenci) üzerinden temin edilebilir.

"Salon biletler nerede?"

Salon etkinliklerinin biletleri Biletix satış kanalları ve Salon gişesinden temin edilebilir. Lale Kart sahipleri, biletlerini öncelikli ve %25'e varan özel indirimlerle temin edebiliyor. Tüm bilet alımlarında kredi kartı geçerli.

Salon gişesi pazar günleri hariç her gün 12.00-20.00 saatleri arasında ve etkinlik günlerinde etkinlik başlayana kadar açık.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Salon' Yeni Sezonu Açılıyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement