Samsun'da Kadının Erkek Kardeşini Yaralayan Şüpheli Tutuklandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Samsun'da Kadının Erkek Kardeşini Yaralayan Şüpheli Tutuklandı

Samsun\'da Kadının Erkek Kardeşini Yaralayan Şüpheli Tutuklandı
13.05.2024 15:44

Samsun'un Canik ilçesinde birlikte yaşadığı kadının erkek kardeşini bıçakla yaralayan şüpheli tutuklandı. İddiaya göre, Gülsan Sanayi Sitesi'nde M.B'nin ayrıldığı eşinden olan çocuğu ile birlikte yaşadığı M.T. arasında tartışma çıktı. Tartışmayı duyan İ.T., M.B. ile tartışmaya başladı ve kavga ettiler. Kavganın sonucunda M.B, İ.T'yi bıçakla yaraladı. Yaralı İ.T. hastaneye kaldırıldı ve sağlık durumu ciddiyetini koruyor. M.B. ise gözaltına alındıktan sonra tutuklandı.

Samsun'un Canik ilçesinde birlikte yaşadığı kadının erkek kardeşini bıçakla yaralayan şüpheli tutuklandı.

İddiaya göre, Gülsan Sanayi Sitesi'nde M.B'nin (51) ayrıldığı eşinden olan çocuğu ile M.B'nin birlikte yaşadığı M.T. arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Araya giren M.B, M.T. ile tartıştıktan sonra iş yerine gitti.

Evi terk eden kız kardeşi M.T. ile M.B'nin tartıştığını duyan İ.T. (46), dükkanına gittiği M.B. ile tartışmaya başladı.

Kavgaya dönüşen olayda M.B, İ.T'yi bıçakla yaraladı.

M.B. aracına bindirdiği İ.T'yi Gazi Devlet Hastanesi'ne götürdü. Tedavi altına alınan yaralının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerince gözaltına alınan M.B, işlemlerinin ardından çıkarıldığı adli mercilerce tutuklandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Samsun'da Kadının Erkek Kardeşini Yaralayan Şüpheli Tutuklandı - Son Dakika


Advertisement