Samsun'da Yıkım Çalışması Sırasında Odunluk Çöktü: 1 İşçi Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Son Dakika Logo

Samsun'da Yıkım Çalışması Sırasında Odunluk Çöktü: 1 İşçi Hayatını Kaybetti

19.06.2023 13:55

Samsun'un İlkadım ilçesi İstasyon Mahallesi'nde bulunan bir apartmanın bahçesinde yıkım çalışması sırasında çöken odunlukta 1 işçi hayatını kaybetti. İşçilerden Mehmet Elik, çöken betonun altında kalarak hayatını kaybetti. Olay yerine polis, ambulans, AFAD ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Soruşturma başlatıldı.

Yıkım çalışması yapılan odunluk çöktü: 1 işçi hayatını kaybetti

SAMSUN - Samsun'da yıkım çalışması sırasında çöken odunlukta enkaz altında kalan 1 işçi hayatını kaybetti.

Olay, Samsun'un İlkadım ilçesi İstasyon Mahallesi Engin Sokak'ta bulunan 5 katlı bir apartmanın bahçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, apartmanın bahçesinde odunluk olarak kullanılan yerde işçiler tarafından yıkım çalışması başlatıldı. Yıkım çalışması esnasında 1,5 metre genişliğinde, 3 metre yüksekliğindeki beton odunluk çöktü. İşçilerden Mehmet Elik (62), çöken betonun altında kaldı. Durum 112'ye bildirildi. Olay yerine polis, ambulans, AFAD ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Göçük altından Mehmet Erik'in cansız bedeni çıkarıldı. Asıl mesleğinin su tesisatçı olduğu öğrenilen Erik'in cansız bedeni otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Samsun'da Yıkım Çalışması Sırasında Odunluk Çöktü: 1 İşçi Hayatını Kaybetti - Son Dakika


Advertisement