Samsunspor'un Planlaması Gelecek Hafta - Son Dakika
Güncel

Samsunspor'un Planlaması Gelecek Hafta

Samsunspor\'un Planlaması Gelecek Hafta

Ptt 1'inci Ligi takımı Samsunspor'un Futbol Şubesi Sorumlusu Metin Ateş, önümüzdeki hafta yapacakları yönetim kurulu toplantısında yeni sezonun planlamasını yapacaklarını söyledi.

10.06.2015 13:49

Ptt 1'inci Ligi takımı Samsunspor'un Futbol Şubesi Sorumlusu Metin Ateş, önümüzdeki hafta yapacakları yönetim kurulu toplantısında yeni sezonun planlamasını yapacaklarını söyledi.

Tesislerde durum değerlendirmesi yaptıklarını belirten Metin Ateş, play off finalini Antalyaspor karşısında kaybetmenin üzüntü ve şokunu yeni yeni üzerlyeriden attıklarını diles getirirken şunları söyledi:

"Göreve devam etmemiz yönünde ciddi bir talep var. Ancak eğer göreve devam edeceksek bu kez Süpe Lig'e direk çıkabilecek bir kadro kurmamız gerekiyor. Bu da öyle kolay olmuyor. Geçmiş futbolcu borçları bir bir karşımıza çıkmaya başladı. Yani ciddi bir ekonomik desteğe ihtiyaç var. Önümüzdeki hafta yapcağımız toplantıda, yönetim kurulu olarak göreve devam edip etmeyeceğimizi ve gelecekle ilgili planlarımızı masaya yatıracağız." - Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Samsunspor'un Planlaması Gelecek Hafta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement