Şanlıurfa abd'nın zırhlı kulübeleri teröristlerin mevzilerine yerleştiriliyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Şanlıurfa abd'nın zırhlı kulübeleri teröristlerin mevzilerine yerleştiriliyor

10.09.2019 13:16  Güncelleme: 13:24

ABD'nın zırhlı kulübeleri teröristlerin mevzilerine yerleştiriliyorŞanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesi karşısında bulunan Suriye'nin Heseke iline bağlı Resulayn ilçesinde teröristlerin kazdığı tünellere ABD tarafından getirilen zırhlı kulübeler yerleştiriliyor.

ABD'nın zırhlı kulübeleri teröristlerin mevzilerine yerleştiriliyor

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesi karşısında bulunan Suriye'nin Heseke iline bağlı Resulayn ilçesinde teröristlerin kazdığı tünellere ABD tarafından getirilen zırhlı kulübeler yerleştiriliyor.

ABD'nin Irak üzerinden TIR'lar ile gönderdiği zırhlı kulübeler, Ceylanpınar ilçesi karşısında bulunan PKK/PYD'nin denetimindeki Resulayn ilçesine ulaştı. Kepçe yardımıyla kazılan tünel ve hendeklere bu zırhlı kulübeler yerleştiriliyor. PKK/PYD'li teröristlerin hazırladığı tünel ve hendeklerde çok amaçlı olarak kullanmak üzere yerleştirdiği zırhlı kulübelerin Türkiye'nin Fırat'ın doğusuna yönelik olası operasyonunda lojistik destek merkezi ve silahlı mücadele için kullanılacağı öne sürüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa abd'nın zırhlı kulübeleri teröristlerin mevzilerine yerleştiriliyor - Son Dakika


Advertisement