Sarıgazi Halk Festivali'nde Silah Sesleri Duyuldu - Son Dakika
Güncel

Sarıgazi Halk Festivali'nde Silah Sesleri Duyuldu

9. Sarıgazi Halk Festivali'nde Grup İsyan Ateşi sahnedeyken silah sesleri duyuldu, o anlar kameraya da yansıdı.

15.09.2014 00:29  Güncelleme: 09:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

9. Sarıgazi Halk Festivali'nde silah sesleri duyuldu. Grup İsyan Ateşi sahnedeyken duyulan silah seslerinin ardından vatandaşlar büyük panik yaşadı.

YARALILARIN ARASINDA ÇOCUKLAR DA VAR

Festival sürerken mahallede pankart asmak isteyen gençlere polisin silah sıktığı iddia edildi. Ardından Grup İsyan Ateşi sahnedeyken polis şenliğe de gaz bombalarıyla müdahale etti. Sendika.org'un haberine göre, TOMA ve akreplerin de yer aldığı saldırıda yaralananlar oldu. Yaralıların arasında çocukların olduğu da söyleniyor.

ŞENLİĞE KATILANLARDAN DAHA FAZLA KİŞİ SOKAĞA İNDİ

Sarıgazi’de saldırıya tepki gösteren vatandaşlar sokağa çıktı. Sokakta direnenlerin sayısının şenliğe katılanlardan daha fazla olduğu belirtiliyor.

Sarıgazi Halk Festivali\'nde Silah Sesleri Duyuldu
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Sarıgazi Halk Festivali'nde Silah Sesleri Duyuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • dhg: akıllı ol police 4 17 Yanıtla
  • dhg: hırsızlar ve zorbalar halka hesap verecek 4 13 Yanıtla
  • Atilla the Hun: Suriye mi orasi? 10 3 Yanıtla
  • MİLLİYETÇİ TÜRK GENCİ: ben sarıgazide yasıyorum o konsere katılanların hiçbiri masum değil olay çıkarmak için fırsat kollayan şiddetten beslenen kan emicileri. pankart olayına gelince, terör örgütlrinin pankartını asarsan polis tabi müdahale edecek az bile yapmış bu olayların biri abd de olsa suclular terör örgütü üyeliğinden idamla yargılanıyo olurlardı bi de ülkede demokrasi yok derler hainler bu kadar demokrasi fazla tayyipppp reis 10 2 Yanıtla
  • Mustafa ŞEN: sarıgazideki yaşanan bu olaydan pkk yandaşları ve dhkpc militanları sorumludur polis ne yapsın müdahele edecek tabiki ortalığı bu terör örgütü yandaşlarınamı bırakacaktı sarıgazide yaşayan normal vatandaşlar bu örgüt yandaşlarından bıktı türk polisinden isteyimiz biz vatandaşlar olarak bunları sarigaziden temizlemesi 9 0 Yanıtla

Advertisement