Savcı Akkaş'ın Polis Koruması Geri Alındı - Son Dakika
Güncel

Savcı Akkaş'ın Polis Koruması Geri Alındı

Savcı Akkaş\'ın Polis Koruması Geri Alındı

Türkiye'yi sarsan 17 Aralık operasyonlarının ardından, Tekirdağ'a atanan Cumhuriyet Savcısı Muammer Akkaş'ın koruma polisi, geri çekildi.

05.06.2014 14:36  Güncelleme: 15:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Savcı Akkaş'a adliyede göreve başladıktan sonra verilen yakın koruma polisi Ankara Koruma Daire Başkanlığı tarafından 'tehdit olmadığı' gerekçesiyle geri alındı.

ÖNCEKİ GÜN GÖREVİ BIRAKTI

Kararın Tekirdağ Cumhuriyet Savcısı Muammer Akkaş'a yazıyla tebliğ edilmesinin ardından görev yapan koruma polis memuru önceki gün görevini bıraktı.

25 Aralık tarihinde başlattığı operasyonun ardından HYSK tarafından görev yeri değiştirilen Savcı Muammer Akkaş, Tekirdağ'a atanmıştı.

25 Aralık soruşturma dosyası elinden alınan Savcı Muammer Akkaş, adliye önünde dağıttığı bildiriyle gündeme gelmişti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Savcı Akkaş'ın Polis Koruması Geri Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Baran Demirkol: Arkadaşlar biz burada halen neyi tartışıyoruz anlamıyorum,17 Aralık ve 26 Aralık operasyonları resmen hükümete darbe girişimidir,eğer bu darbe gerçekleşmiş olsaydı Ankara da iş adamı Akın İpek in adına görünen beyaz saray vari malikaneye PENSİLVANYADAKİ ZAT gelip kurulacaktı,olay bu kadar açık ve net,Savcı Celal Kara hazırlanan polis fezlekesinde dönemin başbakanı Recep Tayyip Erdoğan yazılı bir metin yok dedi olduğu ortaya çıktı bunuda hükümete mualif Ahmet Hakan açıkladı.Bu olay sıradan geçiştirilecek türden basit bir olay değil,yargı hükümete darbe girişiminde bulunmuştur ve başarısız olmuştur bundan sonrasında bu girişimde bulunanlar bu işin sonucuna katlanacaktır,bir savcının görevi adalet sarayının önünde bildiri dağıtmak değil adalet dağıtmak olmalı diye düşünüyorum... 5 6 Yanıtla

Advertisement