Saygun Paşa'ya Bayraklı Yatak! - Son Dakika
Güncel

Saygun Paşa'ya Bayraklı Yatak!

Saygun Paşa\'ya Bayraklı Yatak!

Emekli Orgeneral Ergin Saygun'un normal odaya alındığında yatacağı yatak hazırlandı, Türk Bayrağı ile süslendi.

08.02.2013 18:42  Güncelleme: 14:24

Geçtiğimiz gün Mehmet Akif Ersoy Göğüs, Kalp ve Damar Cerrahi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde zorlu bir kalp ameliyatı geçiren ve ameliyatta olduğu sırada hakkında 'cezasının ertelenmesi' kararı çıkarılan Emekli Orgeneral Ergin Saygun'un tedavisi yoğun bakımda sürüyor.

Balyoz Davası'nda 18 yıl hapse çarptırılan ancak sağlık durumunun kötüye gitmesiyle cezası ertelenen Orgeneral Saygun, hastaneden çıkınca evine gidebilecek.

Ailesi, Orgeneral Saygun'un hastanedeki odasını hazırlayıp, Türk Bayrağı ile süslediler. Saygun'un yoğun bakımdan çıkmasının ardından tedavisine bu yatakta devam edilecek.

Orgeneral Saygun'un kızı Ece Saygun, hazırladıkları yatağın fotoğrafını Twitter'da paylaştı. Saygun, Twitter'da şu ifadelere yer verdi:

Ece Saygun:

Haydi tosun pasa! Yatağını hazırladık! Kendi kendine nefes almaya başla da gel!!!

YORGUNLUKTAN BAYILDI

Orgeneral Saygun'un kızı Ece Saygun, ameliyatın ilk gününden beri babasının yanında kalıyordu. Babasının sağlık durumuyla ilgili bilgileri an an Twitter'da paylaşan Ece bu koşuşturma sırasında yorgunluktan bayıldı.

Ece bu anları Twitter'da şu cümlelerle anlattı:

"Sinir oldum kendime sinir! Hayatımda ilk defa bayıldım! Hem de yogun bakımda! Allahtan babam görmedi! Dr kızdı git uyu, yemek ye dedi

Gel gor ki uyuyamiyorum! Gene gittim az önce yogun bakıma almadı bu sefer tabi! Git uyu dedi!

İlaç içip uyuyayım diyorum bu sefer birsey olsa uyanamam. Of neyse, şimdi zorla birsey yiyorum süt iciyorum belki o uykumu getirir"

CEMİL ÇİÇEK ARADI

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, ameliyat olan emekli Orgeneral Ergin Saygun'un kızını arayarak, geçmiş olsun dileğinde bulundu.

TBMM Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Çiçek'in, emekli Orgeneral Ergin Saygun'un kızı Ece Saygun'u arayarak sağlık durumuyla ilgili bilgi aldığı ve geçmiş olsun dileklerini ilettiği bildirildi.

İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesi, "Balyoz Planı" davasında 18 yıl hapis cezasına çarptırılan emekli Orgeneral Ergin Saygun'un infazının durdurulmasına ve sağlık sorunları sebebiyle tahliyesine karar vermişti. Emekli Orgeneral Ergin Saygun, Mehmet Akif Ersoy Hastanesi'nde dün açık kalp ameliyatı olmuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Saygun Paşa'ya Bayraklı Yatak! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement