Seçim İrtibat Bürosuna Meşaleli ve Horonlu Açılış - Son Dakika
Güncel

Seçim İrtibat Bürosuna Meşaleli ve Horonlu Açılış

Seçim İrtibat Bürosuna Meşaleli ve Horonlu Açılış

AK Parti Üsküdar Küplüce İrtibat Bürosu açılışı renkli görüntülere sahne oldu.

26.02.2014 17:20

AK Parti Üsküdar Küplüce İrtibat Bürosu açılışı renkli görüntülere sahne oldu. AK Parti İlçe Başkanı Sinan Aktaş ve Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen'in de katılımıyla gerçekleşen açılışta meşaleler yakan partililer, horon oynadı.

AK Parti Üsküdar Küplüce İrtibat Bürosu açılışına coşkulu bir kalabalık katıldı. AK Parti Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen ve AK Parti İlçe Başkanı Sinan Aktaş, gençlerin yaktığı meşaleler eşliğinde kurdele kesimini gerçekleştirdi.

30 Mart günü seçim zaferini partililerle birlikte kutlamak istediklerini söyleyen Türkmen, "Biz sevdalısı olduğumuz Üsküdar'ımızda birbirinden güzel projeleri gerçekleştirdik. Yeni dönemde de birbirinden önemli marka projeleri Üsküdar'ımızda gerçekleştireceğiz. Bu milletin bizlere güveninin işareti olan sandığa sahip çıkmamız lazım. Bizim hamdolsun seçim sonuçları ile ilgili hiçbir tereddüdümüz yok. Üsküdar'da rekor oy oranı alarak Başbakanımıza olan samimiyet ve bağlılığımızı bir kez daha göstereceğiz. Biz Üsküdar'a hizmet sevdalısıyız. Bugün sahnelenmek istenen oyunun farklı sahnelerini daha önce hep birlikte yaşadık. Bu oyunu sahnelemek isteyenlerin arzusu şudur; 'Orta Asya'da, Ortadoğu'da, Afrika'da, Balkanlar'da her nerede yaşıyorsa yaşasın gözü yaşlı mazlum; aç sefil insanların yardımına koşmayacaksınız. Onları görmezden gelecek, haksızlıklara, hukuksuzluklara karşı sesinizi çıkarmayacaksınız.' Biz bu tür oyunlara gelmeyerek milletimizin destek ve dualarını alarak bu kirli tezgaha en güzel cevabı vereceğiz" dedi.

30 Mart seçimlerinin çok önemli olduğunu vurgulayan Türkmen, "Bu seçimde Başbakanımıza ve AK Parti'ye kumpas kuran uluslararası şebekelere ve yereldeki işbirlikçilerine cevap verme günüdür. İnşallah 30 Mart'ta sandıkta en iyi cevabı yine milletimiz verecektir" şeklinde konuştu.

Açılış öncesi ve sonrası horon gösterisi sergileyen folklor ekipleri dakikalarca alkışlandı. Türkmen açılışın bu denli renkli geçmesini sağlayan semt gençlerini tek tek tebrik etti. Açılış sonrası Küplüce Semt Pazarı'nı gezen Türkmen ve partililer, esnafın kendilerine gösterdiği yoğun ilgi ve misafirperverlik karşısında duydukları mutluluk ve onuru dile getirdiler. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Seçim İrtibat Bürosuna Meşaleli ve Horonlu Açılış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement