Sedat Özsoy'dan Rumeli Hisarüstü'ne Kültür Merkezi Sözü - Son Dakika
Güncel

Sedat Özsoy'dan Rumeli Hisarüstü'ne Kültür Merkezi Sözü

Sedat Özsoy\'dan Rumeli Hisarüstü\'ne Kültür Merkezi Sözü

AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy, seçim çalışmaları kapsamında düzenlediği ziyarette, Rumeli Hisarüstü’ne kültür merkezi yapacağının sözünü verdi.

15.02.2014 10:08

AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy, seçim çalışmaları kapsamında düzenlediği ziyarette, Rumeli Hisarüstü'ne kültür merkezi yapacağının sözünü verdi.

AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy, seçim çalışmaları kapsamında Rumeli Hisarüstü'nde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Büyük bir ilgiyle karşılanan Sedat Özsoy, vatandaşlarla sohbet edip onların sorunlarını dinledi. Rumeli Hisarüstü'ne yapılan metronun çok yakında hizmete sunulacağını belirten Özsoy, metro istasyonunun üstüne de çok güzel bir kültür merkezi yapacaklarının sözünü verdi.

"SARIYER İÇİN BÜYÜK PROJELERLE GELİYORUZ"

AK Parti'li Sedat Özsoy, esnaf ziyaretinin ardından Sivas Hafik Düzyayla Köyü Derneği'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Dernek ziyaretinde Sedat Özsoy'a İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir ve Kurucu İlçe Başkanı Av. Nurettin Çelik eşlik etti. Yoğun katılımın olduğu toplantıda, Sarıyer ile ilgili projelerini anlatan Özsoy, "Sarıyer'i ayağa kaldıracak çok büyük projelerle geliyoruz. Hükümet arkamızda, İstanbul Büyükşehir Belediyesi arkamızda bir dediğimiz iki olmuyor. Ne istiyorsak Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Topbaş yapılması için hemen talimat veriyor. Bu Sarıyer için çok büyük bir şanstır. Destek verin Sarıyer bu şansı kaçırmasın. Büyük projelerle Sarıyer'i İstanbul'un bir numaralı ilçesi yapacağız" dedi.

"HANİ 3 YILDA TAPU VERİYORLARDI"

Sarıyer'in tapu sorununu yerinde dönüşümle halkla beraber çözeceğini söyleyen Özsoy, "Size gelip evinizi yıkacaklar diyenlere inanmayın. Sedat Özsoy görev yaptığı 5 yıllık süre zarfında kimsenin tuğlasına dokunmadı. Bundan sonra da dokunmaz. Tapu sorununuzu hep birlikte çözeceğiz. Sizin istemediğiniz hiçbir çözüm bizim için de çözüm değildir. Biz yıkmaya değil, yapmaya geliyoruz" şeklinde konuştu.

"Hani 3 ayda tapu veriyorlardı" diyerek CHP'li Sarıyer Belediyesi'nin 5 yılını eleştiren Özsoy, "Şimdi hangi yüzle karşınıza çıkacaklar, size ne anlatacaklar çok merak ediyorum. Koca 5 yılı boşa geçirdiler Sarıyer'e hiçbir eser kazandırmadan belediyenin borcunu 230 trilyona çıkarttılar. Bir temel attılar bakın orada çürüyor" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sedat Özsoy'dan Rumeli Hisarüstü'ne Kültür Merkezi Sözü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement