Şehit Er Atak İçin Askeri Tören Düzenlendi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Şehit Er Atak İçin Askeri Tören Düzenlendi

Şehit Er Atak İçin Askeri Tören Düzenlendi
06.07.2015 15:45

Hakkari'de askeri aracın şarampole devrilmesi sonucu şehit olan Er Şahabettin Atak için Diyarbakır'da askeri tören düzenlendi.

Hakkari'nin Şemdinli İlçesinde askeri aracın şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen kazada şehit olan İstihkam Er Şahabettin Atak için Diyarbakır'da askeri tören düzenlendi.

Diyarbakır Asker Hastanesinde düzenlenen törene; Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, 7. Kolordu ve Garnizon Komutanı Korgeneral İbrahim Yılmaz, Muharip Hava Kuvvet Komutan Yardımcısı Korgeneral Hasan Hüseyin Demirarslan, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Necdet Güngör, 16. Mekanize Tugay Komutanı Tuğgeneral Savaş Beyribey, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, ilçe kaymakamları, askeri erkan ve emniyet personeli katıldı.

Törende Şehit Er Şahabettin Atak'ın özgeçmişinin okunmasının ardından dua okundu. Bekar olan istihkam er Şahabettin Atak'ın cenazesi, daha sonra defnedilmek üzere törenle memleketi Adana'nın Ceyhan İlçesine uğurlandı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Şehit Er Atak İçin Askeri Tören Düzenlendi - Son Dakika


Advertisement