Şehit Piyade Er Aslan Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Şehit Piyade Er Aslan Toprağa Verildi

Şehit Piyade Er Aslan Toprağa Verildi

Van'ın Saray ilçesinde meydana gelen trafik kazasında şehit düşen 3 askerden Ali Ekber Aslan’ın cenazesi memleketi Iğdır’da toprağa verildi.

09.02.2014 15:38

Van'ın Saray ilçesinde meydana gelen trafik kazasında şehit düşen 3 askerden Ali Ekber Aslan'ın cenazesi memleketi Iğdır'da toprağa verildi.

Iğdır Devlet Hastanesi morgundan alınan şehidin cenazesi Hacı Nizamettin Camisi'ne getirildi. İstanbul'dan karayolu ile gelen şehidin babası Sebattin Aslan ile kızının feryatları herkesi gözyaşına boğdu. Ağıt yakan şehit Aslan'ın teyzesi Nergiz Çilibulak, "Evladım al bayrakla döndü, şehit oldu. Ölen bacımın yadigarıdır. Ben onun anasıyım. O benim ciğerimi yandırdı. Ne mutlu ona şehit oldu" dedi.

Burada yapılan törenin ardından Asrı Mezarlığı'na götürülen şehit Aslan'ın cenazesi, annesi Şerabini Aslan'ın da mezarının bulunduğu Şehit Jandarma Er Suat Aras'ın kabrinin yanında toprağa verildi.

Şehidin cenaze merasimine Iğdır Valisi Ahmet Pek, 5. Hudut Alay Komutanı Kurmay Albay Ali Kalyoncu, Jandarma Alay Komutan Jandarma Albay Erdem Yılmaz ve İl Emniyet Müdürü İbrahim Karadağ, kurum amirleri ile şehit yakınları katıldı. - IĞDIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şehit Piyade Er Aslan Toprağa Verildi - Son Dakika


Advertisement