Şehit Polis Oğuzhan Duyar'ın Annesi: Doyamadım Sana Kuzum - Son Dakika
Güncel

Şehit Polis Oğuzhan Duyar'ın Annesi: Doyamadım Sana Kuzum

Şehit Polis Oğuzhan Duyar\'ın Annesi: Doyamadım Sana Kuzum

İSTANBUL'da bombalı terör saldırısında şehit düşen 22 yaşındaki bekar polis memuru Oğuzhan Duyar, memleketi Konya'nın Hüyük İlçesi'ne bağlı daha önce belde statüsünde olan Göçeri Mahallesi'nde gözyaşları arasıda son yolculuğuna uğurlandı.

12.12.2016 16:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İSTANBUL'da bombalı terör saldırısında şehit düşen 22 yaşındaki bekar polis memuru Oğuzhan Duyar, memleketi Konya'nın Hüyük İlçesi'ne bağlı daha önce belde statüsünde olan Göçeri Mahallesi'nde gözyaşları arasıda son yolculuğuna uğurlandı. Oğlunun polis montunu giyen şehit annesi Nuran Duyar, tabuta sarılarak, "Doyamadım kuzum sana. Doyurmadılar kuzum sana. Kalkta bir etrafına bak annem, senin ne kadar çok sevenin varmış. Güzel kuzum. Onlar ettiklerini bir gün bulacak annem. Sen huzurlu uyu" diyerek gözyaşı döktü.

Henüz 6 aylık polis memuru Oğuzhan Duyar, İstanbul Beşiktaş'taki bombalı terör saldırısında şehit düştü. Şehit Duyar'ın cenazesi memleketi Konya'nın Hüyük İlçesi'ne bağlı Göçeri Mahallesi'ndeki dedesi Hasan Duyar'ın evine getirilerek helallik alındı. Şehit Duyar'ın cenazesi araçtan indirilmeden helallik alındı. Bu sırada yakınları, "Ağlamayın, hainleri sevindirmeyeceğiz" diyerek birbirlerine telkinde bulundu. Helallik alındıktan sonra dualar eşliğinde yaklaşık 500 metre ilerideki törenin yapılacağı mahalle mezarlığının önüne götürüldü.

"DİMDİK AYAKTAYIM"

Polis mangası tarafından taşınan oğlunun cenazesi önünden geçtiği sırada, üstünde oğlunun polis montu bulunan ve güçlükle ayakta durabilen anne Nuran Duray, "Dimdik ayaktayım. Annen dimdik ayakta, senin yavrum" diyerek ağladı.

"DOYAMADIM KUZUM SANA"

Oğlunun tabutunun arkasından gelen anne Nuran Duray, tabuta sarılıp,"'Doyamadım kuzum sana. Doyurmadılar kuzum sana. Kalk ta bir etrafına bak annem, senin ne kadar çok sevenin varmış. Güzel kuzum. Onlar ettiklerini bir gün bulacak annem. Sen huzurlu uyu" diyerek gözyaşı döktü.

Nuray Duray, bu sırada yanına gelen babası Ömer Yaylı'ya, "'Yavrunun yavrusu gitti baba" diyerek sarıldı.

O KADAR GÜZEL KOKUYORSUN Kİ"

Daha sonra tekrar tabuta sarılan anne Nuran Duray, "Annem, o kadar güzel kokuyorsun ki, onu yapanların yanına koymayacağız. Sen güzel uyu benim meleğim. Huzurla, selametle git. Dualarım senin ve hep vatanını koruyanlarla" dedi.

Dede Ömer Yaylı da, "Benim kara koçum" diyerek gözyaşlarına hakim olamadı. Güçlükte ayakta durabilen baba Metin Duray da gözyaşlarına hakim olamadı. Şehit Oğuzhan Duyar'ın, cenazesi kılınan cenaze namazının ardından mahalle mezarlığına defnedildi.

- Konya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şehit Polis Oğuzhan Duyar'ın Annesi: Doyamadım Sana Kuzum - Son Dakika


Advertisement