'DUR' İHTARINA UYMAYAN HAFİF TİCARİ ARAÇ SÜRÜCÜSÜNÜN ÇARPMASIYLA ŞEHİT OLAN POLİS İÇİN TÖREN - Son Dakika
Güncel

'DUR' İHTARINA UYMAYAN HAFİF TİCARİ ARAÇ SÜRÜCÜSÜNÜN ÇARPMASIYLA ŞEHİT OLAN POLİS İÇİN TÖREN

KOCAELİ'nin Çayırova ilçesinde trafik uygulamasında hafif ticari araç sürücüsü Onur U.'nun 'dur' ihtarına uymayıp çarpması sonucu yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan polis memuru Hıdır Canoluk'un (41) cenazesi, Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlenen törenin ardından memleketi...

04.03.2023 10:47  Güncelleme: 11:23

KOCAELİ'nin Çayırova ilçesinde trafik uygulamasında hafif ticari araç sürücüsü Onur U.'nun 'dur' ihtarına uymayıp çarpması sonucu yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan polis memuru Hıdır Canoluk'un (41) cenazesi, Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlenen törenin ardından memleketi Aydın Nazilli'ye gönderildi. Şehit polis memurunun eşi Eda Eren ile ağabeyi Uğur Canoluk, şehit polis memurunun tabutuna sarılarak uzun süre gözyaşı döktü.

Çayırova ilçesi Özgürlük Mahallesi Muammer Aksoy Caddesi'nde 24 Şubat gecesi trafik ekipleri uygulama yaparken, 'dur' ihtarına uymayan 34 DVP 390 plakalı hafif ticari aracın sürücüsü Onur U., trafik polisi Hıdır Canoluk'a ve polis aracına çarpıp kaçtı. Ağır yaralanan Canoluk, ambulansla Gebze'de özel hastaneye kaldırılıp tedaviye alındı. Kaçan hafif ticari aracın sürücüsü Onur U. ise yakalandı. Uyuşturucu dahil farklı suçlardan sabıka kaydı olan Onur U., 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Gebze'de özel bir hastanede tedavi gören polis memuru Hıdır Canoluk, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

İki yıldır Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği'nde görevli olan şehit polis memuru Hıdır Canoluk için Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlendi. Törene kent protokolünün yanı sıra şehit polis memurunun eşi Eda Eren Canoluk, ağabeyi Uğur Canoluk ve yakınları katıldı. Şehit polis memurunun eşi Eda Eren ile ağabeyi Uğur, şehit polis memurunun tabutuna sarılarak uzun süre gözyaşı döktü.

Törende konuşan Kocaeli Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu büyük acı yaşadıklarını ifade ederek, Aziz milletimizin huzuru ve güveni için vatandaşımızın can, mal ve emniyetini sağlamak için üstün vazife anlayışıyla görev yaparken sürücü koltuğunda oturan insan kılıklı bir yaratığın 'dur' ikazına uymaması neticesi ömrünü meslek ve vatanına adamış 41 yaşındaki bizlerden koparmıştır. Şehit kardeşimiz vatanına, milletine, bayrağına karşı sorumluluklarını yerine getirdiği sırada suç işlemeyi yaşam biçimi haline getirmiş bir müptezelin kastıyla hakka yürümüştür. Allah'tan rahmet diliyoruzö dedi.

Okunan dualar ve helalliklerin alınmasının ardından şehit polis memurunun cenazesi son yolculuğuna uğurlanmak üzere memleketi Aydın Nazilli'ye gönderildi.

\'DUR\' İHTARINA UYMAYAN HAFİF TİCARİ ARAÇ SÜRÜCÜSÜNÜN ÇARPMASIYLA ŞEHİT OLAN POLİS İÇİN TÖREN
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 'DUR' İHTARINA UYMAYAN HAFİF TİCARİ ARAÇ SÜRÜCÜSÜNÜN ÇARPMASIYLA ŞEHİT OLAN POLİS İÇİN TÖREN - Son Dakika


Advertisement