Sur'da Bordo Bereli Yüzbaşı Şehit Oldu - Son Dakika
Güncel

Sur'da Bordo Bereli Yüzbaşı Şehit Oldu

Sur'da dün gece şehit olan askerin "Bordo Bereliler" olarak anılan jandarma özel harekat timinde görevli yüzbaşı Fatih Yaşar olduğu öğrenildi.

10.02.2016 10:54  Güncelleme: 12:19

Türkiye, 1 günde tam 9 askerini operasyonlar ve çatışmalarda peş peşe şehit verdi. Son acı haber ise Sur'dan gelmişti. Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, 09 Şubat 2016 tarihinde Diyarbakır ili Sur ilçesinde devam eden operasyonlar esnasında, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce yapılan silahlı saldırı sonucu bir askerin ağır yaralandığı kaydedilerek derhal hastaneye sevk edilen askerin yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak saat 23.45'te şehit olduğu ifade edildi.

Şehit olan askerin, "Bordo Bereliler" olarak anılan jandarma özel harekat timinde görevli yüzbaşı Fatih Yaşar olduğu öğrenildi.

ATEŞ KONYA'YA DÜŞTÜ, ACI HABERİ ALAN AİLE YIKILDI

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Jandarma Yüzbaşı Fatih Yaşar'ın ailesine acı haber verildi. Askeri yetkililer, Konya'nın Seydişehir ilçesinde yaşayan aileye, oğullarının şehadet haberini ulaştırdı.

ACILI BABA: SÖZÜN BİTTİĞİ YERDEYİZ, BEN DE GİDEYİM SAVAŞAYIM

Şehidin babası Cavit Yaşar, AA muhabirine, "Oğlumun mertebesi şehit. Söyleyecek bir şey yok, sözün bittiği yerdeyiz. Allahım geride kalanlara selamet versin, onlar başarılı olsun. Şimdi ben istiyorum ki gideyim ben savaşayım" dedi.

YURT DIŞINDAKİ GÖREVİNDEN 3 AY ÖNCE DÖNDÜ

Şehit Yaşar'ın, Katar'daki yurt dışı görevinden 3 ay önce döndüğü, 20 gün önce de Diyarbakır'ın Sur ilçesine geçici görevlendirmeyle gittiği öğrenildi.

4 YAŞINDA BİR KIZI VARDI

Evli olan Şehit Yüzbaşı Fatih Yaşar'ın 4 yaşında bir kız çocuğu bulunuyor.


Sur\'da Bordo Bereli Yüzbaşı Şehit Oldu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sur'da Bordo Bereli Yüzbaşı Şehit Oldu - Son Dakika


Advertisement