Sehrizar Konaklarında Tasarım Sohbetleri - Son Dakika
Güncel

Sehrizar Konaklarında Tasarım Sohbetleri

Sehrizar Konaklarında Tasarım Sohbetleri

Şehrizar Konakları, gelenekten geleceğe tasarım sohbetlerine ev sahipliği yaptı.

23.09.2013 11:23  Güncelleme: 16:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehrizar Konakları'nda düzenlenen "Tasarım Sohbetleri" etkinliğinde seçkin davetliler, stil danışmanı Esra Seziş Kiğılı ve mekan tasarımcısı Şafak Çak ile bir araya geldiler. Etkinliğe Huzur Sokağı dizisinin sevilen oyuncuları Sinem Öztürk ve Kutsi de katıldı.

Ünlü mimarların yaratıcılık ve tecrübe dolu dokunuşlarıyla şekillenen İstanbul'un en ayrıcalıklı projelerinden "İstanbul'un Bahçesi" Şehrizar Konakları, dekorasyon ve moda alanında geleneksel değerleri yeniden yorumlayan ünlü tasarımcıları ağırladı.

Şehrizar Konakları'nda 20 Eylül Cuma günü gerçekleştirilen "Tasarım Sohbetleri" etkinliğine, Huzur Sokağı dizisindeki "Şükran" karakterinin stil danışmanlığınıda yapan ve son dönemde adından sıkça söz ettiren stil danışmanı Esra Seziş Kiğılı ile Türkiye'den sonra Hollywood yıldızlarının da tercihi olan mekan tasarımcısı Şafak Çak katıldılar. Seçkin davetliler ile biraraya gelen ünlü tasarımcılar, moda ve dekorasyonda sezonun ve geleceğin trendleri, muhafazakar şıklığın modern yorumu, kişiye özel renk tercihleri ve Türkiye'den ünlülerin dekorasyon ve giyim tercihlerini değerlendiler. Davetliler, etkinliğe katılan Huzur Sokağı dizisinin sevilen oyuncularından Sinem Öztürk ve Kutsi ile de biraraya gelerek sohbet etme olanağı buldular. Şehrizar Konakları'nda gerçekleştirilen "Tasarım Sohbetleri"ne katılan davetliler daha sonra, örnek daireleri gezerek, bu sene içerisinde teslimatlara başlanacak proje ile ilgili detaylı bilgi aldılar.

Üsküdar Altunizade'de Emlak Konut GYO ve Gap İnşaat'ın, İstanbul'a değer katacak bir proje olarak hayata geçirdiği Şehrizar Konakları, İstanbul'un bitkilerinin kullanıldığı peyzaj düzenlemeleriyle sıcak ve samimi bir mahalle ortamını da mimariye yansıtıyor. Ünlü mimarlar Han Tümertekin, Nevzat Sayın, İhsan Bilgin ve Sinan Kafadar'ın buluştuğu projenin peyzajında, İstanbul'un doğasını yansıtan Manolya, Süs Kirazı, Gülibrişim, Oya Ağacı, Süs Elması, Sarı Salkım, Akağaç, Huş, Katalpa ve Erguvan gibi bitkiler kullanılıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sehrizar Konaklarında Tasarım Sohbetleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement