Seksen Günde 'Parasız Dünya Turu' Eyfel'den Başladı - Son Dakika
Güncel

Seksen Günde 'Parasız Dünya Turu' Eyfel'den Başladı

Seksen Günde \'Parasız Dünya Turu\' Eyfel\'den Başladı

Fransa'nın Strasbourg kentinde yaşayan Muammer Yılmaz ve Alman arkadaşı Milan Bihlmann Jules Verne'nin 80 günde devr-i alem romanından esinlenerek yanlarına para almandan 80 günde kısa bir dünya turu için yola çıktı.

09.09.2014 13:47

Fransa'nın Strasbourg kentinde yaşayan Muammer Yılmaz ve Alman arkadaşı Milan Bihlmann Jules Verne'nin 80 günde devr-i alem romanından esinlenerek yanlarına para almandan 80 günde kısa bir dünya turu için yola çıktı.

Paris'te Eyfel kulesinden 80 günde parasız dünya turu başladı. Yılmaz ve Alman arkadaşı Bihlmann tura başlarken DHA'ya açıklamalarda bulundu.

Yılmaz, Milan ile Berlin'de 2010 yılında tanıştık. Baktık ki aynı anda beraber gezmek istiyoruz. Amacımız 80 günde devr-i alem parasız pulsuz. İki tane çantamız var. İhtiyaçlarımızı koyup yola çıkıyoruz. Paramız yok parasız pulsuz devr-i alem. İnsanlar bize yardım edecek.

Amacımız dünyanın iyi insanlarla dolu olduğunu göstermek. Her ülkede, her dinden, her yerde iyi insan bulup onların yardımıyla dünya turu yapacağımıza inanıyoruz. Buradan tüm Avrupa'yı geçip, Türkiye'ye doğru gidiyoruz. Türkiye'den sonra İran, Hindistan, Singapur ve oradan ABD'de San Fransisco ve New York'e geçeceğiz. En son ABD'den Fransa'ya geri dönüş yapacak ve Paris'te Eyfel'de bitireceğiz.

Türkiye'ye 10 gün içinde geçmeyi planlıyoruz. Bu dünya turu boyunca gelecek yardımları derneğe bağışlayacağız. Bize destek olan çok arkadaşımız var, sponsor olmak isteyen bir ulaşım şirketi de var. Zor bir durumda kaldığımızda bizimle ilgilenecekler.

Optimistic Traveler Derneği kurduk yayın yapar, kitap çıkaracak olursak ve para kazanırsak o parayı kullanamayız. Tüm dünya bize yardım edecek parasız pulsuz dünyayı gezmek için bizim para kazanmamız olmaz, uymuyor bize. Parayı ne yapacağız Bir daha dünya turu yapacağız. Bu sefer biz insanlara yardım edeceğiz. Seksen mini proje üreteceğiz.Yol üstü bu sefer biz insanlara yardım edeceğiz. Bizi Optimistic-traveler.com'dan takip edebilirsiniz. Bize destek olun. Türkiye'yi seviyoruz. Dünya'yı seviyoruz. Herkese açık olun. Siz de gidin,sizde gezin dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Seksen Günde 'Parasız Dünya Turu' Eyfel'den Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement