Selfie Çekerken Ölen Muhammet'in Okulunda Yas - Son Dakika
Güncel

Selfie Çekerken Ölen Muhammet'in Okulunda Yas

Selfie Çekerken Ölen Muhammet\'in Okulunda Yas

Antalya'da asfalt üzerine yatıp selfie (özçekim) yapmaya çalışırken, üzerlerinden kamyonet geçmesi sonucu yaşamını yitiren iki arkadaştan lise son sınıf öğrencisi 17 yaşındaki Muhammet Bozkurt'un sınıftaki sırası boş kaldı.

22.12.2015 12:55

Antalya'da asfalt üzerine yatıp selfie (özçekim) yapmaya çalışırken, üzerlerinden kamyonet geçmesi sonucu yaşamını yitiren iki arkadaştan lise son sınıf öğrencisi 17 yaşındaki Muhammet Bozkurt'un sınıftaki sırası boş kaldı. Arkadaşları sırasına, Muhammet Bozkurt'un fotoğrafıyla çiçek koydu.

Antalya'da asfalt üzerine yatıp selfie çekmeye çalışırken, üzerlerinden kamyonet geçmesi sonucu yaşamını yitiren Muhammet Bozkurt ile Çağlar Savaşcı'nın cenazeleri, dün Alanya Belediyesi Cikcilli Mezarlığı'nda yan yana toprağa verildi. Yaşamını yitiren Alanya Nimet Alaettinoğlu Anadolu Lisesi 12'nci sınıf öğrencisi Muhammet Bozkurt'un okulunda ise bugün yas vardı. Muhammet'in ölüm haberinin ardından birçok sınıf arkadaşı okula gelmeyerek taziye evine gitti. Sessizliğin hakim olduğu sınıfta oturduğu sıraya, arkadaşları tarafından Bozkurt'un fotoğrafıyla çiçek bırakıldı.

Okul içersindeki ekranlara da Muhammet'in fotoğraflarından oluşan slaytlar yerleştirildi. Okul yöneticileri derslerinde çok başarılı olan Muhammet'in kaykay ve ekstrem sporlarla ilgilendiğini ve lisanslı basketbol oyuncusu olduğunu belirtti.

Geçen yıl liseden mezun olan ve üniversiteye hazırlanan Çağlar Savaşcı'nın yarı zamanlı işlerde çalıştığı öğrenildi. Savaşçı'nın arkadaşları da acılı ailesine taziye ziyaretlerinde bulundu. - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Selfie Çekerken Ölen Muhammet'in Okulunda Yas - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Esma nur: Hiç bir zaman seni unutmayacağız canım arkadaşım? 0 0 Yanıtla
  • Esma nur: Hiç birimiz seni unutmayacağız ?? 0 0 Yanıtla

Advertisement