Şemdinli'ye Halk Bankası Şubesi Açılacak - Son Dakika
Güncel

Şemdinli'ye Halk Bankası Şubesi Açılacak

Şemdinli\'ye Halk Bankası Şubesi Açılacak

Halk Bankası Diyarbakır Bölge Müdürü Deniz Yıldırım, Şemdinli'deki vatandaşların şube talebini karşılayacaklarını söyledi.

21.11.2013 21:03  Güncelleme: 21:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Halk Bankası Diyarbakır Bölge Müdürü Deniz Yıldırım, Şemdinli'deki vatandaşların şube talebini karşılayacaklarını söyledi.

Yıldırım ile bankanın Pazarlama Müdürü Hayriye Diker ve Operasyon Müdürü Ali Yavnık, Şemdinli ilçesini ziyaret etti.

Esnaf ve vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Yıldırım ve beraberindekiler, kurulacak şubenin Şemdinli'ye ekonomik anlamda nefes aldıracağını belirtti.

Yıldırım, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçedeki potansiyelin beklediklerinden daha iyi olduğunu gördüklerini belirterek, esnaf ve halkın şube taleplerini karşılayacaklarını ifade etti.

Şemdinli Esnaf, Sanatkarlar ve Şoförler Odası Başkanı Muharrem Tekin ise bu konuyla ilgili daha önce birçok girişimde bulunduklarını anımsattı.

Tekin, "Şemdinli yıllardan beri sadece bir banka şubesi ile idare ediyordu. Artık bunun son bulmasını arzu ediyoruz. Sayın Yıldırım'ın Şemdinli'yi ziyaret etmesi bizi çok mutlu etti. Kendileri geldi buradaki potansiyeli gördü. Umut ediyoruz ki en kısa zamanda şubemize kavuşacağız" dedi.

Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası (YÜTSO) Başkanı Salih Özdemir de göreve geldiğinden beri Şemdinli ile ilgili sıkıntıları birçok platformda dile getirdiğini belirterek, girişimlerinin sonuç vermeye başladığını ifade etti.

Özdemir, "Müdürümüz bizi kırmadı ve buraya geldi. En geç temmuz ayında şubenin açılmasını bekliyoruz. Şemdinli'ye açılacak sınır kapıları için Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ile görüştük. Umarım bu konuda olumlu sonuç alırız" diye konuştu.

Ziyarete YÜTSO Meclis Başkanı Nedim Selçuk, Yüksekova Halk Bankası Müdürü Abdulhaluk Kayhan, YÜTSO meclis üyeleri de katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şemdinli'ye Halk Bankası Şubesi Açılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement