Serdar Ortaç'ın 20. Sanat Yılı Özel Albümü İlk Kez Ttnet Müzik'te - Son Dakika
Güncel

Serdar Ortaç'ın 20. Sanat Yılı Özel Albümü İlk Kez Ttnet Müzik'te

Serdar Ortaç\'ın 20. Sanat Yılı Özel Albümü İlk Kez Ttnet Müzik\'te

TTNET Müzik, Serdar Ortaç'ın 20. sanat yılına özel olarak hazırladığı "Bana Göre Aşk" adlı yeni albümünü müzikseverlerle buluşturuyor.

26.05.2014 12:57

Ünlü şarkıcının hayranları tarafından merakla beklenen albüm, dijital platformlar arasında ilk kez ve sadece TTNET Müzik'te yayınlanıyor.

TTNET Müzik, Serdar Ortaç hayranlarını sanatçının yeni şarkılarıyla buluşturuyor. Serdar Ortaç'ın, 20. sanat yılı şerefine yayınladığı yepyeni albümü "Bana Göre Aşk" dijital platformlar arasında ilk kez TTNET Müzik'te müzikseverlerin beğenisine sunuldu.

Şimdiye kadar yaptığı hit şarkılarla Türk pop müziğine damgasını vuran Serdar Ortaç, 20. sanat yılında yeni başarılara imza atmaya hazırlanıyor. "Bana Göre Aşk" adlı albümde yer alan şarkıların 12'sinde ünlü şarkıcının kendi imzası bulunuyor. Albümdeki şarkılarda ayrıca İskender Paydaş, Tarık İster ve Suat Aydoğan gibi önemli isimlerin katkıları yer alıyor.

TTNET Müzik kullanıcıları, Serdar Ortaç'ın "Bana Göre Aşk" adlı albümünde yer alan şarkıları online olarak dinleyebildikleri gibi indirme şansına da sahip olacaklar.

TTNET Müzik, önümüzdeki günlerde yeni şarkılar ve albümlerle kullanıcılarına müzik ziyafeti sunmaya devam edecek.

Facebook'ta müzik, TTNET Müzik'ten dinleniyor

TTNET Müzik dinleyicileri, Serdar Ortaç'ın yeni şarkılarının yanı sıra yerli ve yabancı diğer hit şarkıları Facebook üzerinden de dinleyebiliyor. TTNET Müzik, Facebook'un Türkiye'deki müzik içeriğini sağlayan ilk iş ortağı olarak çok özel bir uygulamayı hayata geçirdi. Müzikseverler, bu özel uygulamaya, TTNET Müzik web sitesi üzerinden Facebook hesaplarına giriş yaparak ulaşabiliyorlar. Kullanıcılar, dinledikleri tüm şarkıları, albümleri ve oluşturdukları listeleri arkadaşlarıyla paylaşıp yorum yapabiliyorlar.

Ayrıca, "http://www.facebook.com/kullanıcı adı/music" adresi üzerinden tüm kullanıcılar, arkadaşlarının dinlediği şarkıları görebiliyor ve dinleyebiliyorlar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Serdar Ortaç'ın 20. Sanat Yılı Özel Albümü İlk Kez Ttnet Müzik'te - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement