Sevgi Bayrağı Sivas'ta - Son Dakika
Güncel

Sevgi Bayrağı Sivas'ta

Sevgi Bayrağı Sivas\'ta

Tokatlı gençler, Amasya'dan devraldıkları 'Sevgi Bayrağı'nı, Çamlıbel Mevkii'nde düzenlenen törenle Sivaslı gençlere teslim etti.

11.05.2011 14:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokatlı gençler, Amasya'dan devraldıkları 'Sevgi Bayrağı'nı, Çamlıbel Mevkii'nde düzenlenen törenle Sivaslı gençlere teslim etti.

Samsun'dan yola çıkarılan 'Sevgi bayrağı', Tokat kent merkezindeki Atarük Anıtı önünde bir gün misafir edildi. Sabah saatlerinde yola çıkan gençler, Sevgi Bayrağını Çamlıbel mevkiine koşarak getirdi. Burada düzenlenen törende, Tokatlı gençlerden Sevgi Bayrağını alan Tokat Valisi Şerif Yılmaz, "Bu kutsal varlığımızı, ebede kadar taşısınlar diye güvendiğimiz gençliğimize emanet ediyoruz. Ne Mutlu Türküm diyene" diyerek bayrağı Sivas Vali Vekili İsmail Koşum'a teslim etti. Bayrağı öperek teslim alan Koşum, "Vatanımızın birliği söz konusu olduğunda tarihe nasıl bir destan yazdığımızı bir kez daha ilan etmekteyiz. Gençlerimiz sadece bir seremoniyi gerçekleştirmiyor. Yüreklerinde Ulu Önder Atatürk'ün sevgisini, şanlı tarihimizin haklı gururuyla, kurtuluşumuza giden yoldan bir kez daha idrak ediyorlar" dedikten sonra "Sevgi Bayrağı'nı Sivaslı gençlere teslim etti. Sivaslı atletler Sevgi Bayrağı'nı koşarak kent merkezine getirmek için yola çıktı. - Tokat

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sevgi Bayrağı Sivas'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement