Şevki Yılmaz, başkanımızı ağırladı - Son Dakika
Güncel

Şevki Yılmaz, başkanımızı ağırladı

Şevki Yılmaz, başkanımızı ağırladı

Kulüp başkanımız Erhan Yılmaz, kentimizin önde gelen isimlerinden eski milletvekili Şevki Yılmaz'ı ziyaret etti.

18.03.2017 11:23  Güncelleme: 11:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Takımın, kulübün ve ligin masaya yatırıldığı sohbette Şevki Yılmaz "Seçilme yaşının 18'e düşeceği dönemde sizin gibi gençlerin kulübü yönetmesi güzel. Başarmak için inanmak lazım" dedi

DİNLEDİ VE TAKDİR ETTİ

Kulüp başkanımız Erhan Yılmaz, başkan vekilimiz Ozan Keser ve sportif direktörümüz Cem Sinan Vergül ile birlikte kentimizin önde gelen kanaat önderlerinden TBMM 20.Dönem Milletvekili Şevki Yılmaz'ı Başiskele'de bulunan özel eğitim kurumunda ziyaret etti. Konuklarını oldukça sıcakkanlı karşılayan Şevki Yılmaz, Kocaeli Birlikspor'umuza bulunduğu yerin yakışmadığını, daha üst liglerde olması gerektiğini söyledi. Takım ve ligle ilgili bilgi alan Şevki Yılmaz genç başkanımız ve çalışmalarını takdir etti, "Seçilme yaşının 18'e indirileceği dönemde gençleri böyle işlerin başında görmek güzel. Önce inanın. Her şey inanmakla başlar" dedi, başarı diledi.

DESTEK SIKINTISI VAR

Kulübün içinde bulunduğu durumu, kuruluş sürecini, gelinen aşamayı, yaşanan zorlukları, sporculuk kariyerini ve takımın sportif başarısını aktaran kulüp başkanımız Erhan Yılmaz önceki dönemlere nazaran çok daha küçük bütçeyle ciddi başarı yakaladığımızı, destek bulamadığımızı, sponsor anlamında sıkıntı çektiğimizi ve devre arasında takıma takviye yapamadığımızı ifade etti. Başkanımız Yılmaz, "Şehrimizin dışındaki kamuoyunun, bu camiadaki insanların dikkatini çektiğimiz kadar kendi kentimizin dikkatini çekemedik" şeklinde konuştu.

FORMA- Kulüp başkanımız Erhan Yılmaz, bir dönem Türk siyasetine damgasını vuran Refah Partisi'nden 20.dönem milletvekili seçilen ve halen siyaseten kanaat önderliği yapan Şevki Yılmaz'a Kocaeli Birlikspor'un formasını hediye etti ve kendisini maçlarımızda da görmek istediğini söyledi.

BİRLİKTE- Kulüp başkanımız Erhan Yılmaz, başkan vekilimiz Ozan Keser ve sportif direktörümüz Cem Sinan Vergül'ü ağırlayan Şevki Yılmaz başarı diledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şevki Yılmaz, başkanımızı ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement