Seydişehir Belediyesi Voleybol Takımının Muhteşem Galibiyeti - Son Dakika
Güncel

Seydişehir Belediyesi Voleybol Takımının Muhteşem Galibiyeti

Seydişehir Belediyesi Voleybol Takımının Muhteşem Galibiyeti

Türkiye Voleybol Liginde Konya Bölgesi'nin tek temsilcisi olan Seydişehir Belediyesi Voleybol Takımı son maçında ligin güçlü takımlarından Düzce Beleiyespor'u 3-2 mağlup etmeyi başardı.

26.11.2013 10:47  Güncelleme: 10:44

Seydişehir Belediyesi Atatürk Spor Salonunda oynanan karşılaşmayı Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Vahap Demirel, İlçe Emniyet Müdürü Ali Gürbunar, Askerlik Şube Başkanı Kamil Güngör, İlçe Milli Eğitim Müdürü Necip Şan, Türk Hava Kurumu Başkanı Enes Acar ile spor salonunu dolduran yüzlerce sporsever izledi.

Başından sonuna kadar kıran kırana mücadele ile geçen karşılaşmada Seydişehir Belediyesi Voleybol Takımı, Galatasaray alt yapısından sporcuların oynadığı Düzce Belediyespor'u 3-2 yenerek ligdeki iddiasını sürdürdü.

İlk seti 23-25 Düzce Belediyespor almasına rağmen Seydişehir Belediyesi 2. sette üstün performansıyla 25-20 gibi farklı skorla galibiyetini ilan etti ve durumu 1-1 eşitledi. Üçüncü seti karşılıklı alınan sayılarla Düzce Belediyespor 23-25 tamamlarken 4. sette seyirci avantajını da kullanan Seydişehir Belediyesi üstünlüğünü ortaya koydu ve 25-23'lik geçtiği skorla maçı 2-2 eşitledi.Taybrek setinde adeta nefesler tutuldu. Seydişehir Belediyesi bu sette 15-10 gibi ciddi farkla önde tamamladığı bu seti de kazanarak maça damgasını vuran taraf oldu.

Maçı başından sonuna kadar heyecanla izleyen Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat sporcular ve seyircilerle birlikte galibiyet coşkusuna ortak oldu ve maçın ardından sporcuları tebrik etti.

Seydişehir Belediyesi Voleybol Takımı önümüzdeki hafta 01.12.2013 Pazar Günü saat 14.00'de Manisa Kula'da Kula Belediyesi ile oynayacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Seydişehir Belediyesi Voleybol Takımının Muhteşem Galibiyeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement