Seydişehir'de Huzurlu Sokak Projesi Başlatıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Seydişehir'de Huzurlu Sokak Projesi Başlatıldı

Seydişehir\'de Huzurlu Sokak Projesi Başlatıldı
18.05.2017 08:13  Güncelleme: 08:14

Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü,sokakta çalıştırılan, dilenen ve dilendirilen çocuklara, sokakta çalışan ve dilenen yaşlılara , engellilere, mendil satan çocuklara ve parklarda yatan şahıslara yönelik ''Huzurlu Sokaklar Projesini" Seydişehir'de başlattı.

Proje kapsamında oluşturulan Huzurlu Sokaklar projesinde Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Seydişehir Belediyesi Zabıtası, Seydişehir Sağlık Müdürlüğü ekipleri yer aldı.Uygulama Seydişehir'de belirlenen saatler çerçevesinde uygulamaya geçirilecek.

Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri , projenin asıl amacının çocukların sokakta dilenmesine, çalışmasına engel olmak ve sokak tehlikelerinden, risklerinden korumak olduğunu, ayrıca onları aracı olarak kullanarak diğer insanlara da gerekli yaptırımları uygulayabilmek olduğunu ifade etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Seydişehir'de Huzurlu Sokak Projesi Başlatıldı - Son Dakika


Advertisement