Seyyah Tasarımcı Yeni Rotasıyla Yine Yollarda - Son Dakika
Güncel

Seyyah Tasarımcı Yeni Rotasıyla Yine Yollarda

Seyyah Tasarımcı Yeni Rotasıyla Yine Yollarda

Amacı parasız, sadece tasarım gücünü kullanarak hayatta kalmak ve bir dünya turu yapmaktı.

01.10.2012 12:14

Tasarımcı Çağrı Çankaya 11 Temmuz 2011'de cebinde sadece geri dönmesine yetecek bir uçak bileti parası ve bir sırt çantasıyla dünya turuna çıktı. Amacı parasız, sadece tasarım gücünü kullanarak hayatta kalmak ve bir dünya turu yapmaktı.

Sırasıyla Mumbai, Pune, Goa, Chiang Mai, Ho Chi Minh, Seoul, Kiev, Beijing, Bali, Kuala Lumpur, Colombo ve Dubai şehirlerinde dünyanın önde gelen reklam ajansları da dahil olmak üzere birçok şirkette çalıştı ve hayatta kaldı. Kısa bir ara verip yeni şirketlerle anlaşan ve 1 Ekim 2012'de tekrar yollara çıkan tasarımcının yeni rotasında Güney Afrika, Arjantin, Brezilya, Kolombiya, Kosta Rika, Honduras, El Salvador ve Guatemala var. Çağrı'nın bu kez ajans listesinde Leo Burnette, Euro RSCG ve JWT gibi büyük ajanslar var.

Yaşadığı tüm maceraları ve yaptıgı işleri www.designerontheroad.com adresli blogunda hem Türkçe hem Ingilizce olarak dünya ile paylaşan Çağrı ayrıca http://www.facebook.com/designerontheroad adresinden de takip edilebiliyor.

Bu rotanın sonunda bir de Avrupa rotası planlayan tasarımcı tüm bu maceraları, tanıştığı insanları, hikayeleri ve yaptığı işleri bir kitap haline getirecek. Kitabın gelirini de hayır kurumlarına bağışlamayı planlayan tasarımcı ayrıca birçok ülkede tasarım seminerleri de veriyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Seyyah Tasarımcı Yeni Rotasıyla Yine Yollarda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement