Sezonun İlk Yarışından 7 Madalya Geldi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Sezonun İlk Yarışından 7 Madalya Geldi

Sezonun İlk Yarışından 7 Madalya Geldi
04.09.2012 10:17

Short Track Federasyon Kupasında mavi beyazlı patenciler yedi derece elde etti.

Buz Pateni Federasyonu tarafından düzenlenen sezonun ilk yarışması olan Short Track Federasyon Kupasında mavi beyazlı patenciler yedi derece elde etti.

01 - 02 Eylül 2012 tarihleri arasında Erzurum'da düzenlenen ve sezonun ilk yarışması olan Birinci Short Track Federasyon Kupasında Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıt spor kulübü sporcuları yedi dereceyle Erzurum'dan döndüler. 9 kulüp ve 1 ferdi bölgeden toplam 50 sporcunun katılımıyla yapılan şampiyonaya mavi beyazlılar sekiz sporcuyla katıldı.Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Short Track branş sorumlusu Ercüment Yıldırım nezaretinde müsabakalara katılan sporcular elde ettikleri yedi dereceyle sezona iyi başladı.

Üç Sporcudan Yedi Derece

Yıldızlar kategorisinde yarışan Sekan Sarıbaş 500 metre,777 metre ve 1000 metre yarışlarında üç üçüncülük elde etti. Gençler kategorisinde ise Ersel Argun 500 metre yarışında ikinci,1000 metre yarışında ise üçüncü oldu. Milli Short Trackçı Berk Yetişken ise 500 metre yarışında üçüncü, 1000 metre yarışında ise ikinci oldu.Müsabakaların ardından dereceye giren sporculara ödül ve madalyaları verildi. Branş sorumlusu Ercüment Yıldırım Short Trackın yeni gelişmekte olan spor branşları arasında yer aldığına dikkat çekerek, dereceye giren sporcuları tebrik etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sezonun İlk Yarışından 7 Madalya Geldi - Son Dakika


Advertisement