Siirt Valiliği Arama Ve Kurtarma Ekibi, Van'dan Döndü - Son Dakika
Güncel

Siirt Valiliği Arama Ve Kurtarma Ekibi, Van'dan Döndü

Siirt Valiliği Arama Ve Kurtarma Ekibi, Van\'dan Döndü

İkinci depremin ardından deprem bölgesine giden Siirt Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğüne bağlı ekipler, Siirt'e döndü.

15.11.2011 19:09

Van ilinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki Siirt Vali Vekili Erkan Kalender, Van ilinde meydana gelen ikinci büyük depremde görev almak üzere, Van iline gönderilen 8 kişilik arama ve kurtarma ekibinin Siirt'e döndüğünü bildirdi.

Depremin hemen ardından İl Afet ve Acil Durum Müdürü Akşit Dayı yönetiminde 7 arama ve kurtarma teknisyenini, afet bölgesine sevk ettiklerini vurgulayan Vali Vekili Kalender, "Arama ve kurtarma ekibimiz, gece saat 01.00'de afet bölgesine ulaşmış ve hiç vakit kaybetmeden arama ve kurtarma çalışmalarına katılmıştır.

Ekibimizin yaptığı çalışmalar sonucu 3 vatandaşımızı sağ olarak kurtardılar. 2 vatandaşımızı da ölü olarak enkaz altından çıkardılar. Enkaz alanlarındaki kurtarma ekiplerinin çalışmalarının koordinasyonunu da üstlenen ekimiz, arama ve kurtarma çalışmalarının sona ermesiyle birlikte ilimize dönmüşlerdir. Büyük özveri gösteren ekibimize teşekkür ediyorum." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Siirt Valiliği Arama Ve Kurtarma Ekibi, Van'dan Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement