Silopi - İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Altınok Memleketin Bekası İçin İşbirliğimiz Devam Edecek - Son Dakika
Güncel

Silopi - İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Altınok Memleketin Bekası İçin İşbirliğimiz Devam Edecek

Silopi - İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Altınok Memleketin Bekası İçin İşbirliğimiz Devam Edecek

İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Altınok Memleketin bekası için işbirliğimiz devam edecekŞIRNAK'ın Silopi İlçesi'nde temaslarda bulunan İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Selami Altınok, Memleketimizin huzur ve güvenini sağlama noktasında gayret eden herkese teşekkür ediyorum.

24.06.2016 19:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Altınok Memleketin bekası için işbirliğimiz devam edecek

ŞIRNAK'ın Silopi İlçesi'nde temaslarda bulunan İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Selami Altınok, Memleketimizin huzur ve güvenini sağlama noktasında gayret eden herkese teşekkür ediyorum. Çalışmalar noktasında da yine işbirliğimizi hep beraber memleketin milletin bekası adına devam ettirmeye gayret edeceğiz dedi.

İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Selami Altınok, beraberindeki Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz ile birlikte PKK'ya yönelik operasyonların düzenlendiği ve sokağa çıkma yasaklarının uygulanıp, kısmen kaldırıldığı Şırnak'ın Silopi İlçesi'nde temaslarda bulundu. Vali Ali İhsan Su'nun de eşlik ettiği Altınok, geçtiği kaymakamlıkta Vali Su, İlçe Kaymakamı Savaş Konak, Jandarma Genel Komutanlığı Harekat Daire Başkanı Tümgeneral Arif Çetin, Özel Harekat Daire Başkanı Turan Aksoy, Emniyet Müdürü Celal Sel, İlçe Jandarma Komutanı Arkın Eken, İlçe Emniyet Müdürü Murat Müftüoğlu'nun katıldığı toplantı düzenlendi.

Kaymakamlık çıkışında bir konuşma yapan Müsteşar Altınok, Silopi İlçesi'nde çok güzel çalışmaların yapıldığını dile getirerek, Yapılan işler noktasında hep beraber durum değerlendirmesinde bulunduk. Gerek valimizde başta olmak üzere bu mücadelede görev alan güvenlik kuvvetlerimize, diğer kamu görevlilerimize bu alanda vatandaşımızın memleketimizin huzur ve güvenini sağla noktasında gayretleri herkese teşekkür ediyorum. Çok güzel çalışmalar olmuş, bundan sonra devam eden çalışmalar noktasında da yine işbirliğimizi hep beraber memleketin milletin bekası adına devam ettirmeye gayret edeceğiz dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Silopi - İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Altınok Memleketin Bekası İçin İşbirliğimiz Devam Edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement