Sinop Denizde Kayboldu Sandılar Teknede Çıktı - Son Dakika
Güncel

Sinop Denizde Kayboldu Sandılar Teknede Çıktı

Denizde kayboldu sandılar teknede çıktıSİNOP'da denize giren 35 yaşındaki Ömer Faruk Yalçın'ın geri dönmeyince yakınları kayıp başvurusunda bulunarak yardım istedi.

17.08.2017 10:31

Denizde kayboldu sandılar teknede çıktı

SİNOP'da denize giren 35 yaşındaki Ömer Faruk Yalçın'ın geri dönmeyince yakınları kayıp başvurusunda bulunarak yardım istedi. Denizde arama ve kurtarma çalışmaları başlatıldı. ancan gencin yüzerken bir arkadaşının teknesini görüp bindiği rtaya çıktı. Yalçın'ın karaya çıkıtğında kendi cep telefonunu araması üzerine arama kurtarma çalışmalarına da son verildi.

Sinop'ta bu gün meydana gelen olayda iddiaya göre Ankara'dan tatil için memleketine gelen Ömer Faruk Yalçın, serinlemek için babası ve akrabalarıyla birlikte TOKİ mevkiinde denizi gitti. Denize giren Yalçın, bir süre sonra kıyaya geri dönmeyince yakınları suda kaybolduğunu sanarak polisi arayıp yardım istedi. Bunun üzerine olay yerine gelen İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri denizde arama çalışması başlattı. Ancak bir sonuç alınamadı. Arama çalışmaları devam ederken Yalçın'ın cep telefonuna gelen çağrı yakınlarını şaşkına çevirdi. Kendi telefonunu arayan Yalçın, denizde yüzerken teknesinde balık tutun bir arkadaşını gördüğünü bunun üzerine tekneye benerek oradan ayrıldığını ardındanyuvam mevkiinde kıyıya çıktığını belirterek yakınlarının kendisini buradan almasını istedi. Gelen telefon üzerine Ömer Faruk yalçın'ın suda kaybolmadığı anlaşılınca arama ve kurtarma çalışmalarına son verildi.

Sinop Denizde Kayboldu Sandılar Teknede Çıktı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sinop Denizde Kayboldu Sandılar Teknede Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement