Siirt'in Şirvan ilçesindeki maden ocağında meydana gelen heyelanda göçük altında kalan işçilerin yakınları, havanın soğuduğu ve kararmaya başladığı bölgede yaktıkları ateşlerin çevresinde bekleyişlerini sürdürüyor.
Şirvan ilçesi Maden köyünde bulunan bir bakır ocağında meydana gelen heyelan nedeniyle oluşan göçüğün altında kalan işçilerin kurtarılması için çalışmalar aralıksız sürüyor. Siirt, Diyarbakır, Erzurum, Van, Ankara, Bitlis ve Batman'dan facianın yaşanması ile birlikte gönderilen 90 kişilik AFAD ekibi, iş makineleri ile olası heyelan risklerini azalttıktan sonra, göçükte kalan 11 işçinin kurtarılması için yoğun çaba gösteriyor. Arama çalışmalarında özel eğitimli arama köpekleri de kullanılıyor.
Vatandaşlar ise, göçükte kalan yakınlarından haber alabilmek için bekleyişlerini sürdürüyor. Havanın soğuduğu ve kararmaya başladığı bölgede, yaktıkları ateşlerin çevresinde çember oluşturan vatandaşlar, yakınlarından gelecek haberleri bekliyor. - SİİRT
Son Dakika › Güncel › Şirvan'da Göçük Bölgesinde Bekleyiş Sürüyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.