Şişli'deki İnşaatta, "Düğün Parası" İçin Çalışıyordu - Son Dakika
Güncel

Şişli'deki İnşaatta, "Düğün Parası" İçin Çalışıyordu

Şişli'deki asansör kazasında yaşamını yitiren 23 yaşındaki Bilal Bal'ın, düğün parasını biriktirmek için inşaatta çalıştığı ortaya çıktı.

07.09.2014 21:38  Güncelleme: 09:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şişli'de şantiyede asansörün düşmesi sonucu hayatını kaybeden işçilerden Bilal Bal'ın, ailesinin geçimine katkı yapmak ve düğün parasını biriktirmek için inşatta çalışmaya başladığı öğrenildi.

Hüsnü ve Gülsen Bal çiftinin üç çocuklarından biri olan 23 yaşındaki Bilal Bal'ın Şebinkarahisar ilçesi Ahırcık Köyü Velioğlu Mahallesi'ndeki evine gelen yakınları, aileye başsalığı dileğinde bulundu.

Baba Hüsnü Bal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, oğlunun düğün parası biriktirmek için iki yıl önce İstanbul'a giderek çalışmaya başladığını söyledi.

Yetkililerden olayı araştırmalarını ve kendilerine sahip çıkmalarını isteyen baba Bal, "Acımız büyük ama yapacak bir şey yok. Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere herkesin bize sahip çıkmasını istiyoruz. Oğlum orada kazandığı parayla geçimimizi sağlıyordu. Kendisini evlenmek istediği için aynı zamanda para biriktiriyordu. Ne yapalım devletimiz, milletimiz sağ olsun" dedi.

- "Düğün parası için gitti, geri cenazesi geldi"

Anne Gülsen Bal da yaşanan olay sonrasında büyük acı duyduklarını belirterek, "Ben oğlumun sonuna kadar arkasındayım. Devletimiz bize sahip çıksın. Oğlum oraya düğün parası için gitti, geri cenazesi geldi." dedi.

Bu arada Bal'ın aynı zamanda İstanbul da yanında kalan ve kan değerlerindeki bozukluk nedeniyle tedavi gören kardeşi 20 yaşındaki Emrah Bal'ın da tedavisini yaptırdığı öğrenildi.

Şişli\'deki İnşaatta, "Düğün Parası" İçin Çalışıyordu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şişli'deki İnşaatta, 'Düğün Parası' İçin Çalışıyordu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement