Sivas, Çanakkale Şehitleri İçin Yürüdü - Son Dakika
Güncel

Sivas, Çanakkale Şehitleri İçin Yürüdü

Sivas, Çanakkale Şehitleri İçin Yürüdü

Sivas, Çanakkale Şehitleri için yürüdüSivas'ta, Çanakkale Savaşı'nın 101'inci yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde, yürüyüş düzenlendi.

17.03.2016 17:49

Sivas, Çanakkale Şehitleri için yürüdü

Sivas'ta, Çanakkale Savaşı'nın 101'inci yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde, yürüyüş düzenlendi. Yürüyüşe il protokol üyeleri ile birlikte yaklaşık 500 kişi katıldı.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitle Günü nedeniyle Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nce düzenlenen yürüyüş Atatürk Spor Salonu önünden başladı. İnönü Bulvarı üzerinde gerçekleşen yürüyüşe Sivas Valisi Alim Barut, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sivas Milletvekili Ali Akyıldız, Belediye Başkan Vekili Erdal Karaca, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç, Sivas Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği Başkanı Mustafa Hızal, askeri personel, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Yürüyüşe katılanlar 'Şehitler ölmez vatan bölünmez', 'Her Türk asker doğar' sloganları attı. Yürüyüş kent meydanında bulunan Atatürk Anıtı önünde son buldu. Anıt önünde saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu, ardından şehitler için dua edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sivas, Çanakkale Şehitleri İçin Yürüdü - Son Dakika


Advertisement