Sivas'ta, karantinadaki misafirler manilerle sahura kaldırılıyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Sivas'ta, karantinadaki misafirler manilerle sahura kaldırılıyor

Sivas\'ta, karantinadaki misafirler manilerle sahura kaldırılıyor
30.04.2020 11:27

SİVAS'ta öğrenci yurtlarında karantinada bulunan vatandaşlar, sahura ramazan davulcusunun söylediği manilerle kaldırılıyor.

SİVAS'ta öğrenci yurtlarında karantinada bulunan vatandaşlar, sahura ramazan davulcusunun söylediği manilerle kaldırılıyor.

Koronavirüs salgını nedeniyle Avusturya, Almanya ve Hindistan'dan getirildikten sonra Sivas'ta, Cumhuriyet Üniversitesi yerleşkesindeki Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) yurtlarında karantinaya alınan 646 kişinin tüm ihtiyaçları, buradaki görevliler tarafından karşılanıyor. Karantina altındaki vatandaşların ramazan ayını sorunsuz bir şekilde geçirmesi için çalışma yapıldı. Bu kapsamda, her gün ramazan davulcusu yurt personeliyle birlikte binaları gezerek davul çalıp, maniler söyleyerek vatandaşları sahura kaldırmaya başladı. Söylenen manilerde tüm dünyaya etkisi altına alan koronavirüs ile ilgili olanlar da yer aldı. Sahura kalkan misafirler, ramazan davulcusuna alkışlarla eşlik etti.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sivas'ta, karantinadaki misafirler manilerle sahura kaldırılıyor - Son Dakika


Advertisement