Sivas'ta Trafik Kazası: 1 Ölü, 11 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Sivas'ta Trafik Kazası: 1 Ölü, 11 Yaralı

Sivas\'ta Trafik Kazası: 1 Ölü, 11 Yaralı

Sivas'ta panelvan tipi minibüsün TIR'a çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 3'ü çocuk 11 kişi ise yaralandı.

03.09.2012 16:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas'ta panelvan tipi minibüsün TIR'a çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 3'ü çocuk 11 kişi ise yaralandı.

Kaza sabah saat 10.00 sıralarında Sivas-Ankara karayolu 30'uncu kilometrede Sıcak Çermik Kaplıcası yakınlarındaki Yıldız köprüsü girişinde meydana geldi. İzmir'deki bir akrabalarının düğününe gitmek üzere Erzurum'dan yola çıkan 43 yaşındaki Fevzi Büyükyıldız yönetimindeki panelvan tipi minibüs, parke taşı yüklemek üzere Sivas'a doğru gitmek için dönüş yapan 46 yaşındaki İlhan Mentaş'ın kullandığı 58 TP 110 çekici ve 58 TP 132 dorse plakalı TIR'a yandan çarptı. Kazada minibüs içerisinde bulunan yolculardan Nazlı Demir olay yerinde yaşamını yitirdi. Kazada minibüs şoförü Fevzi Büyükyıldız ile araç içindeki Ezgi Ebru Sarıca, Gökhan Sarıca(28), Elif Sarıca(21), Yusuf Demir(18), Saadet Demir(42), Meral Akyüz(24), Nehir Akyüz (1), Şeker Naz Büyükyıldız(39), Ceren Büyükyıldız(13) ve Ceylan Büyükyıldız(9) yaralandı. Kaza sonucu araç içerisinde sıkışan yaralılar, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri ile sağlık ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucu çıkarıldı. Olay yerindeki ilk müdahalenin ardından yaralılar Sivas Devlet Hastanesi ve Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Minibüs içerisinde düğün için hazırlanan hediyelik çeyiz eşyalarının da bulunduğu görüldü. Kaza sonrası TIR şoförü İlhan Mentaş, gözaltına alınırken, soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sivas'ta Trafik Kazası: 1 Ölü, 11 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement