Sivas Yeni Aldığı Atına 'Robinho Gardaş' İsmini Verdi - Son Dakika
Güncel

Sivas Yeni Aldığı Atına 'Robinho Gardaş' İsmini Verdi

Sivas'ta yaşayan ve 4 yıldır profesyonel olarak at biniciliği yapan Hatice Erdem, yeni aldığı 6 yaşındaki Arap cinsi atına Demir Grup Sivasspor'un transfer ettiği dünyaca ünlü futbolcusunu Robinho'nun ismini verdi.

29.01.2018 11:20

Sivas'ta yaşayan ve 4 yıldır profesyonel olarak at biniciliği yapan Hatice Erdem, yeni aldığı 6 yaşındaki Arap cinsi atına Demir Grup Sivasspor'un transfer ettiği dünyaca ünlü futbolcusunu Robinho'nun ismini verdi. Sivas'ta bir kamu kurumunda memur olan evli ve bir çocuk annesi Hatice Erdem(28), çocukluğundan beri olan atıcılık hayalini 4 yıl önce gerçekleştirdi. 4 yıl önce ilk atını alan ve atıyla her gün ilgilenen Erdem, atını sattıktan sonra yeni bir at alamaya karar verdi. Geçen hafta yeni bir at alan ve isim düşünen Erdem, Demir Grup Sivasspor'un dünyaca günlü Brezilyalı yeni transferi Robinho'dan esinlenerek 'Robinho Gardaş' ismini verdi. Çevresindekilerin ilginç karşıladığı 'Robinho Gardaş' ismine, atı ise kısa sürede alıştı. 6 yıldır binicilikle uğraşan Erdem Biniciliğe olan ilgim küçüklükten beri bir hevesti, hayalimdi. Hayalimi gerçekleştirdim. Son 4 yıldır atım var. Bu atım da yeni geldi. 6 yaşında Arap cinsi. Ailem biniciliğe olan ilgime çok olumlu bakıyorlar. Öğrencilerim de var Yiğidolar Atlı Spor Kulübü'nde de binicilik eğitimi veriyorum. Eşim ve çocuğum da çok olumlu karşılıyorlar. Çocuğumda ata binmeyi çok seviyor dedi.

AT İSMİNE KISA SÜREDE ALIŞTI

Sivasspor hayranı olduğunu ve her maçını takip ettiğini ifade eden Erdem, atının ismine hemen alıştığını belirttti. Erdem, Robinho'nun imza töreninde taraftarlara 'Marhaba Gardaş' demesinden çok mutlu olduğunu belirterek şöylle dedi

Sivasspor'u ben devamlı takip ediyorum. Maçlarına gidiyorum. Ailecek seviyoruz, oğlum da çok seviyor. Robinho gibi bir dünya yıldızı Sivasspor'umuza geldi. Çok mutlu oldum. O yüzden atımın ismini de Robinho koydum. Sivasspor canımız, ciğerimiz, kanımız, çok seviyoruz. Atımız 'Robinho' dediğimizde kulaklarını dikiyor, hemen ismini öğrendi. İnşallah zamanla daha da iyi alışacak ismine. Çevremdekiler bu ismi çok ilginç karşıladılar. Nereden aklıma geldiğini sordular. Bende değişiklik olur diye bu ismi verdim. Robinho'yu da Yiğidolar Atlı Spor Kulübümüze at binmesi için bekliyoruz.

Sivas Yeni Aldığı Atına \'Robinho Gardaş\' İsmini Verdi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sivas Yeni Aldığı Atına 'Robinho Gardaş' İsmini Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement