Sivas Yeniden Protokol Fasıl Gecesinde Coştu Sivas Protokol Fasıl Gecesinde Coştu Protokol Fasıl Gecesinde Coştu - Son Dakika
Güncel

Sivas Yeniden Protokol Fasıl Gecesinde Coştu Sivas Protokol Fasıl Gecesinde Coştu Protokol Fasıl Gecesinde Coştu

Sivas Yeniden Protokol Fasıl Gecesinde Coştu Sivas Protokol Fasıl Gecesinde Coştu Protokol Fasıl Gecesinde Coştu

Sivas'ta Fasıl Heyeti Aşıklar ve Halkoyunları Derneği tarafından düzenlenen fasıl gecesine katılan protokol üyeleri farklı bir gece geçirdi.

07.01.2012 14:18

Sivas'ta Fasıl Heyeti Aşıklar ve Halkoyunları Derneği tarafından düzenlenen fasıl gecesine katılan protokol üyeleri farklı bir gece geçirdi. Vali ve beraberindekiler Türkülere eşlik edip halay çekti.

Sivas Fasıl Heyeti Aşıklar ve Halkoyunları Derneği geleneksel hale getirdikleri fasıl gecelerinde protokolü konuk etti. Dernek binasında gerçekleştirilen fasıl gecesine Vali Ali Kolat, Vali Yardımcısı Veysel Çiftçi, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Ali Taş, Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan ve çok sayıda protokol üyesi katıldı. Protokol üyeleri gecede kimi zaman oturdukları yerden kimi zamanda uzatılan mikrofonlarla söylenen türkülere eşlik etti. Vali Ali Kolat ve Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan'ın uzatılan mikrofonla türkülere eşlik etmesi programa katılanlar tarafından büyük alkış aldı. Protokol üyeleri eğlendikleri fasıl gecesini zaman zaman cep telefonları ile kaydetti. Şarkılı Türkülü, atışmalı fasıl gecesinin ilerleyen dakikalarında ise halaylar çekildi. Aşıkların ısrarıyla Vali Ali Kolat ve Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan da uzun süre dernek üyeleri ile halay çekti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sivas Yeniden Protokol Fasıl Gecesinde Coştu Sivas Protokol Fasıl Gecesinde Coştu Protokol Fasıl Gecesinde Coştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement