Sizin Fikriniz Sizin Projeniz Yarışması Sonuçlandı - Son Dakika
Güncel

Sizin Fikriniz Sizin Projeniz Yarışması Sonuçlandı

Sizin Fikriniz Sizin Projeniz Yarışması Sonuçlandı

Renault'nun İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte düzenlediği "Sizin Fikriniz Sizin Projeniz Yarışması" sonuçlandı.

09.05.2013 13:34  Güncelleme: 11:49

"Servisçini Denetle Trafik Emniyette" adlı projeyle birinci olan Füsun Yönder Anadolu Lisesi, haziranda Fransa'da yapılması planlanan uluslararası finalde Türkiye'yi temsil etme hakkı kazandı.

Yarışmanın sonuçları düzenlenen törenle açıklandı. Törene Renault Mais Genel Müdürü İbrahim Aybar, Total Oil Genel Müdürü Antoine Tournand, Türkiye Trafik Kazalarını Önleme Derneği Genel Başkanı Hitay Güner, İstanbul Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız ile finalist liseliler ve yol güvenliğiyle ilgili sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Total Oil Türkiye ve Türkiye Trafik Kazalarını Önleme Derneği'nin de destek verdiği yarışmanın 2013 Türkiye Birincisi "Servisçini Denetle Trafik Emniyette" adlı projesiyle Füsun Yönder Anadolu Lisesi oldu. İkinciliği "Fıskiyeler Açık İstanbul Açık" projesiyle Beykoz Anadolu Lisesi, üçüncülüğü ise "Medeniyete Kurulan Köprü" kampanyasıyla Hasan Polatkan Anadolu Lisesi öğrencileri kazandı.

İlk üç dereceye giren sınıfların öğretmenlerine iPad, bütün öğrencilerine ise iPod hediye edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sizin Fikriniz Sizin Projeniz Yarışması Sonuçlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement