Sneıjder: "Trabzonspor Maçı Zor Olacak" - Son Dakika
Son Dakika Logo

Sneıjder: "Trabzonspor Maçı Zor Olacak"

Sneıjder: "Trabzonspor Maçı Zor Olacak"
20.11.2014 15:03

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, Trabzonspor maçı ve hakkında çıkan transfer iddiaları hakkında konuştu.

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, Trabzonspor maçı ve hakkında çıkan transfer iddiaları hakkında konuştu.

GSTV aracılığıyla açıklamalar yapan Hollandalı futbolcu; "Trabzonspor maçı zor olacak. Şimdiye kadar ligde sadece bir maç kaybettiler. Ancak bir önceki maçta aldığımız galibiyetle bizim de özgüvenimiz arttı. Evimizde oynadığımız maçları da kazanıyoruz. Trabzonspor zorlu bir rakip bunun farkındayız. Ama her şeye rağmen kazanmak istiyoruz. Trabzonspor'a gol atar mıyım bilmiyorum. Bunu anca sahada görebiliriz. Kendimi çok iyi hissediyorum. Bu maç için de sabırsızlanıyorum. Gol atıp atmayacağımı maç günü göreceğiz. Zaten önemli olan benim gol atmam değil, 3 puanı almamız" dedi.

Transfer haberleri için de konuşan Sneijder; "Her zaman hakkımda transfer haberleri çıkıyor. Transfer sezonu da yaklaştı. Benim adım da sürekli bu tip haberlerde yer alıyor. Ama ben bunları önemsemiyorum. Her zaman söylüyorum. Ben Galatasaray'da çok mutluyum. Takımımla, arkadaşlarımla kendimi iyi hissediyorum. Hiçbir zaman buradan ayrılmayı düşünmedim. Spekülasyonlar sürekli var ama ben sadece futboluma ve takımıma odaklandım." şeklinde konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sneıjder: 'Trabzonspor Maçı Zor Olacak' - Son Dakika


Advertisement