Söke'nin Düşman İşgalinden Kurtuluşu Kutlandı- Ek - Son Dakika
Güncel

Söke'nin Düşman İşgalinden Kurtuluşu Kutlandı- Ek

Söke\'nin Düşman İşgalinden Kurtuluşu Kutlandı- Ek

Söke'nin düşman işgalinden kurtuluşu kutlandı- EKÜNLÜ ESKİ FUTBOLCULAR TURNUVAYI AÇTIAydın'ın Söke İlçesi'nin düşman işgalinden kurtuluşu etkinlikleri kapsamında, ilçe belediyesi tarafından halı saha turnuvası düzenledi.

08.09.2016 10:29

Söke'nin düşman işgalinden kurtuluşu kutlandı- EK

ÜNLÜ ESKİ FUTBOLCULAR TURNUVAYI AÇTI

Aydın'ın Söke İlçesi'nin düşman işgalinden kurtuluşu etkinlikleri kapsamında, ilçe belediyesi tarafından halı saha turnuvası düzenledi. Kurumlar arası yapılacak halı saha turnuvasının 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı günü final maçıyla son bulacağı ifade edildi. 10'uncusu düzenlenen turnuvaya iki ünlü spor adamı Oğuz Çetin ve Giray Bulak da katıldı. Giray Bulak ve Oğuz Çetin'e özellikle minik sporcular yoğun ilgi gösterdi. Oğuz Çetin'le bol bol fotoğraf çektiren çocuklar, onu örnek aldıklarını söyledi.

Giray Bulak ise çocuklarla yakından ilgilenerek futbol yetenekleri konusunda sorular sordu.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Söke Belediye Başkanı CHP'li Süleyman Toyran, Açılışta iki önemli spor adamı konuğumuz var. Oğuz Çetin gerek futbolculuğuyla ve efendiliğiyle futbol oynadığı dönemde çocukların adlarını konulabilecek şekilde herkesin de takdirini kazanmış bir futbolcudur. Giray Bulak ise hem futbolculuğuyla hem de teknik adamlığı ve futbol yorumculuğuyla keyifle izlediğimiz ve örnek bir insandır dedi.

HASRET GİDERDİLER

1990-1991 yıllarına Fenerbahçe'de birlikte oynayan Oğuz Çetin ve Cevdet Çapar yıllar sonra turnuvanın açılışında bir araya geldi. Cevdet Çapar, Oğuz Çetin ile bir sezon birlikte oynamanın gurur verici olduğunu ifade ederek, Bir yıl birlikte oynadıktan sonra ben Fenerbahçe'den ayrıldım. Oğuz ise orada kaldı. Yıllar sonra Söke'de karşılaşmakta varmış. Oğuz Çetin ve Giray Bulak'ı burada görmek bizi mutlu etti dedi.

LİGDE BAŞARILAR DİLEDİLER

Oğuz Çetin, bir zamanlar takım arkadaşı olan ve şu anda Sökespor'un antrenörlüğü yapan Cevdet Çapar'ın iyi bir antrenör olduğuna değinerek, Birlikte futbol oynadık. Cevdet Çapar şu an Sökespor'u çalıştırıyor. Geçen yıl şampiyonluğu son anda kaçırmışlar. İnşallah bu yıl istedikleri şampiyonluğa ulaşırlar dedib

Giray Bulak ise Kuşadası'na sık sık geliyorum. Söke Belediyesi tarafından böyle bir teklif gelince hayır demedik. Sökespor'a ve Cevdet Çapar'a ligde başarılar dilerim diye konuştu.

PROTOKOL ESNAF ODALARI 3-1

Giray Bulak ve Oğuz Çetin'e birer plaket ve Sökespor atkısı hediye edildi. Halı Saha Turnuvası Altınordu Söke Futbol Okulu ile Gençlikspor Futbol Okulu minikleri arasında oynanan açılış maçıyla başladı. Miniklerin başlattığı açılış maçında topa ilk vuran Giray Bulak ve Oğuz Çetin oldu. Halı Saha Turnuvasının ilk maçında Söke Protokolü ile Meslek Odaları karşılaştı.

Söke Protokolü'n kadrosu Garnizon Komutanı Albay Hasan İhsan Kızgınçelik, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Sökespor Antrenörü Cevdet Çapar, Kaymakam Tahsin Kurtbeyoğlu, Söke İlöçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Gökhan Kurgan, Meclis Üyesi Ahmet Polat, Belediye Başkan Yardımcısı Fahri Sivrioğlu, Meclis Üyesi Fahri Semerci, Başsavcı Burhan Bölükbaşı'dan; Meslek Odaları'nın kadrosu ise Berberler Odası Başkanı Samed Can, Ticaret Odası Başkanı Haluk Kutlay, Ticaret Borsası Başkanı Salih Deniz Günal, Ziraat Odası Başkanı Kemal Kocabaş, Ziraat Odası Meclis Üyesi Hasan Gök, Demirciler Odası Başkanı Ahmet Tokmakoğlu, Diş Hekimi Turgut Atik ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ünat Aydın'dan oluştu.

Maçta protokol takımının gollerini 7 ve 17 dakikalarda Başsavcı Burhan Bülükbaşı, 21'de Cevdet Çapar attı. Esnaf takımı ise 24. dakikada Hasan Gök ile karşılık verdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Söke'nin Düşman İşgalinden Kurtuluşu Kutlandı- Ek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement