AK Parti Bursa Milletvekili Osman Mesten'in koronavirüs testi pozitif çıktı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

AK Parti Bursa Milletvekili Osman Mesten'in koronavirüs testi pozitif çıktı

22.11.2020 20:45  Güncelleme: 22:03

AK Parti Bursa Milletvekili Osman Mesten, yeni tip koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu. Mesten, paylaşımında, "Hafif öksürük ve vücut kırgınlığı dışında bir şikayetim yok" ifadelerini kullandı.

AK Parti Bursa Milletvekili Osman Mesten, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, hafif vücut kırgınlığı dolayısıyla yaptırdığı Kovid-19 testinin pozitif çıktığını belirtti.

"HAFİF ÖKSÜRÜK VE VÜCUT KIRGINLIĞI DIŞINDA BİR ŞİKAYETİM YOK"

Hafif öksürük ve vücut kırgınlığı dışında bir şikayetinin olmadığını vurgulayan Mesten, şu ifadeleri kullandı:

"Hafif vücut kırgınlığı dolayısıyla yaptırdığım Kovid testim maalesef pozitif çıkmıştır. Allah'a sonsuz şükürler olsun ki, hafif öksürük ve vücut kırgınlığı dışında bir şikayetim yok. Evde tedavi olmaya çalışıyorum. Kendimle birlikte tüm hastalara dualarınızı istirham ederim"

AK Parti Bursa Milletvekili Osman Mesten'in koronavirüs testi pozitif çıktı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Bursa Milletvekili Osman Mesten'in koronavirüs testi pozitif çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement