Son dakika haberi! Feci kazalar mobesa görüntülerine yansıdı - Son Dakika
Güncel

Son dakika haberi! Feci kazalar mobesa görüntülerine yansıdı

Son dakika gelişmesine göre Feci kazalar mobesa görüntülerine yansıdı Adıyaman, Şanlıurfa ve Malatya illerinde dikkatsizlik ve ışık ihlali nedeniyle meydana gelen kazalar KGYS kameralarına yansıdı.

07.05.2021 13:08  Güncelleme: 14:43

Feci kazalar mobesa görüntülerine yansıdı

ADIYAMAN - Adıyaman, Şanlıurfa ve Malatya illerinde dikkatsizlik ve ışık ihlali nedeniyle meydana gelen kazalar KGYS kameralarına yansıdı.

Kent Güvenlik Yönetim Sistemi kameralarınca kaydedilen görüntülerde, sürücülerin dikkatsizlikleri ve kural ihlalleri dikkatlerden kaçmadı.

Adıyaman Gölbaşı Caddesi üzerinde meydana gelen kazada, geri geri gelen araç sürücünün dikkatsizliği nedeniyle yaya bir kadının ayağı ezildi.

Şanlıurfa, İpekyolu Caddesinde meydana gelen kazada ise, beton mikseri yanında ilerleyen otomobil, mikserin önünde ters dönerek başka araca çarpıyor.

Şanlıurfa'nın İpekyolu Caddesinde meydana gelen diğer kazada ise, otomobil sürücü direksiyonu tırın önüne kırınca kaza kaçınılmaz oluyor.

Malatya Emeksiz Caddesi'nde ki kazada ise kırmızı ışık ihlali nedeniyle otobüs hafif ticari araç ile kavşakta çarpışıyor.

Son dakika haberi! Feci kazalar mobesa görüntülerine yansıdı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Son dakika haberi! Feci kazalar mobesa görüntülerine yansıdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement