Son dakika haberleri: AFAD: "(İzmir'deki deprem) Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından 5 milyon lira acil yardım ödeneği gönderildi." - Son Dakika
Son Dakika Logo

Son dakika haberleri: AFAD: "(İzmir'deki deprem) Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından 5 milyon lira acil yardım ödeneği gönderildi."

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Son dakika haberleri: AFAD: "(İzmir\'deki deprem) Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından 5 milyon lira acil yardım ödeneği gönderildi."
 Güncelleme: 

Bir son dakika haberine göre AFAD: "(İzmir'deki deprem) Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından 5 milyon lira acil yardım ödeneği gönderildi.

AFAD: "( İzmir'deki deprem) Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından 5 milyon lira acil yardım ödeneği gönderildi."

Kaynak: AA