Sosyal Yardımlar Genel Müdürü Demircioğlu, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı - Son Dakika
Güncel

Sosyal Yardımlar Genel Müdürü Demircioğlu, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürü Mehmet Demircioğlu, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

28.12.2022 08:56  Güncelleme: 10:44

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürü Mehmet Demircioğlu, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Demircioğlu, AA foto muhabirleri ve muhabirlerinin yurt içinde ve dışında çektiği, "haber", "spor" ve "çevre-yaşam" kategorilerindeki fotoğrafları inceledi.

Haber kategorisinde Doğukan Keskinkılıç'ın "Gece uçuşu" fotoğrafına oy veren Demircioğlu, son dönemde İHA ve SİHA'larla milli duygular yaşandığını belirterek, "İstiklalimizi ve istikbalimizi bana hissettirdiği için Cumhuriyetimizin ve devletimizin özgürlüğünü ve liderliğini anımsattığı için bu fotoğraf beni manevi olarak da çok duygulandırdı." ifadelerini kullandı.

Spor kategorisinde tercihini Aytaç Ünal'ın "Merve'nin servisi" fotoğrafından yana kullanan Demircioğlu, fotoğrafın, engelin hiçbir şeye engel olamayacağını gösterdiğini ve aynı zamanda milli duyguları da temsil ettiğini söyledi.

Çevre-yaşam kategorisinde ise Orhan Çiçek'in "Yangın müdahalesi" fotoğrafına oy veren Demircioğlu, fotoğrafta bir canlının ne kadar mahzun olduğunun görüldüğünü ifade ederek, "Fotoğraf, sadece orman yangınlarında ormanlarımızın değil bir sürü de canın kaybedildiğini hatırlattı." değerlendirmesinde bulundu.

Sosyal Yardımlar Genel Müdürü Demircioğlu, AA\'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sosyal Yardımlar Genel Müdürü Demircioğlu, AA'nın 'Yılın Fotoğrafları' oylamasına katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement