Sosyete Yaza Hazırlanırken Gözünü Bu Suya Dikti! - Son Dakika
Güncel

Sosyete Yaza Hazırlanırken Gözünü Bu Suya Dikti!

Sosyete Yaza Hazırlanırken Gözünü Bu Suya Dikti!

Fransa'nın Fırst Lady'si Carla Bruni'nin Formunun Sırrı Artık Türkiye'de!

13.04.2011 08:42

Yaz ayları yaklaşırken, kadınlar korkulu rüyaları "fazla kilolardan" kurtulmak için her çareyi deniyor.

Fransa'da fransız kadınlarının bir numaralı tercihi "Contrex Doğal Mineralli Su" artık Türk kadınlarının da yaza formda girmek için en büyük yardımcısı olacak.

Contrex, yüksek orandaki kalsiyum ve magnezyum içeriğiyle diyet dönemlerinde bu minerallerin eksikliğini ve halsizlik hissini azaltıyor. En önemlisi de vücudu toksinlerden arındırarak kilo vermeye yardımcı oluyor.

Contrex doğal yapısında bulunan zengin kalsiyum sayesinde, diyet dönemlerinde kısıtlı tüketilen peynir, süt gibi kalsiyum zengini gıdaların yerine günlük kalsiyum ihtiyacının %58'ini karşılıyor.

Diyet döneminde uzak durulan çikolata ve kuru meyvelerde bolca bulunan, sinir sistemi için oldukça önemli olan, metabolizmayı hızlandıran günlük magnezyum ihtiyacının % 24'ü Contrex sayesinde karşılanıyor.

Vücudu toksinlerden arındırmasıyla da kilo vermeye yardımcı olan, Fransa'nın First Lady'si Carla Bruni'nin de vazgeçilmezleri arasında yer alan Contrex'in Türkiye'de de satışa sunulduğunu duyan formuna düşkün sosyetikler de evlerinde Contrex stoğuna başladı.

Contrex diyet dönemlerin de vücudun ihtiyacı olan su miktarını en verimli şekilde karşılıyor. Nestle Waters güvencesiyle, artık siz de günde 1 litre Contrex'le diyeti işkenceye dönüştürmeden formuna kavuşabilirsiniz.

Tüm Makro'larda satışa sunulan Contrex ile hem formda kalmak, hem de sağlıklı olmak için birebir!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sosyete Yaza Hazırlanırken Gözünü Bu Suya Dikti! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement