Spor Dünyasının Ünlü İsimleri Konya'da Buluşacak - Son Dakika
Güncel

Spor Dünyasının Ünlü İsimleri Konya'da Buluşacak

Konya'da düzenlenecek Mevlana Hoşgörü ve Barış Ödülleri Gecesine, Beşiktaş Başkanı Orman ve Antalyasporlu futbolcu Eto'o gibi spor dünyasının ünlü isimleri katılacak.

14.04.2016 14:29  Güncelleme: 14:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Toplantıya katılanlardan görüntü

Mevlana Hoşgörü, Barış, Kültür ve Sanat Derneği Genel Sekreteri Cem Demir'in açıklaması Spor dünyasının ünlü isimleri Konya'da buluşacak

Konya'da düzenlenecek Mevlana Hoşgörü ve Barış Ödülleri Gecesi'ne, Beşiktaş Başkanı Orman ve Antalyasporlu futbolcu Samuel Eto'o gibi spor dünyasının ünlü isimlerinin katılacağı belirtildi

Konya'da düzenlenecek Mevlana Hoşgörü ve Barış Ödülleri Gecesi'nde spor dünyasının ünlü isimleri buluşacak.

Mevlana Hoşgörü, Barış, Kültür ve Sanat Derneği ile Vizyon Konya Dergisi işbirliğinde organize edilen 6. Vizyon Anadolu Barış Ödülleri ve 2. Mevlana Hoşgörü ve Barış Ödülleri Gecesi, 19 Nisan Salı günü gerçekleştirilecek.

Mevlana Hoşgörü, Barış, Kültür ve Sanat Derneği Genel Sekreteri Cem Demir, bir otelde düzenlediği basın toplantısında, Türk spor tarihine damga vurmuş birçok önemli ismin yanı sıra, ünlü sanatçılar ve oyuncuların da katılacağı programda, Konya'nın en başarılı kişileri, kurumları ve markalarının ödüllendirileceğini söyledi.

Demir, törene, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Eski Galatasaray yöneticisi Abdurrahim Albayrak, Torku Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, Torku Konyaspor Teknik Direktör Aykut Kocaman, Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Harun Erdenay, Konyalı spor adamı Ünal Karaman, Antalyasporlu futbolcu Samuel Eto'o ile Servet Tazegül, Hakan Ünsal gibi isimlerin katılacağını belirtti.

Programın, barışa sağladıkları katkı ve bu alanda verdikleri mücadele ile ön plana çıkanların alkışlanması için organize edildiğini belirten Demir, "Dünyamızın hiç olmadığı kadar barışa ve huzura muhtaç olduğu dönemlerden geçiyoruz. Bu dönemlerde insan gönüllerini rahatlatacak, annelerin gözyaşlarını dindirecek, insanları barıştıracak, akan kanları durduracak buluşmalara ve el ele vermelere ihtiyacımız var." dedi.

Derneğin Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Karamercan da 19 Nisan Salı günü gerçekleştirilecek programda, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek'e de Büyükşehir Belediyesi Stadyumu yapımı dolayısıyla ödül verileceğini bildirdi.

Spor Dünyasının Ünlü İsimleri Konya\'da Buluşacak
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Spor Dünyasının Ünlü İsimleri Konya'da Buluşacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement