Sportif Babalara En Güzel Hediyeler Intersport'ta - Son Dakika
Güncel

Sportif Babalara En Güzel Hediyeler Intersport'ta

Sportif Babalara En Güzel Hediyeler Intersport\'ta

INTERSPORT, sportif babalar için Babalar Günü'nde çok özel hediye seçenekleri sunuyor.

13.06.2014 12:14  Güncelleme: 12:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

INTERSPORT, birbirinden şık t-shirtlerden eşofmanlara kadar her yaşa ve zevke hitap eden spor ürünleriyle Babalar Günü'nde sizleri ve onları yalnız bırakmıyor.

Spor tutkunlarının tek adresi INTERSPORT, Babalar Günü'nde babanıza armağan edebileceğiniz çok özel hediye seçenekleri sunuyor. Geniş ürün yelpazesiyle her zevke uygun sportif ürünler sunan INTERSPORT'ta, babalar için hediye seçenekleri arasında spor ayakkabılar, eşofmanlar, t-shirtler ve aksesuarlar yer alıyor.

Spor giyimden spor aksesuarlarına kadar aradığınız her şeyi bulabileceğiniz INTERSPORT, aktif ve sportif stili benimseyen babalar için en doğru seçim olmaya devam ediyor. Columbia, McKinley markalarının günün her anında giyilebilecek birbirinden şık t-shirt ve pantolonları şık ve rahat giyimi tercih eden babalar için en güzel hediye alternatifi olacak. Puma'nın Ferrari koleksiyonu ise araba tutkunu babanız için vazgeçilmez bir hediye olacak.

Her daim genç kalmayı seven babalara ise INTERSPORT mağazalarında yer alan yeni sezon bisikletler ile Babalar Günü'nde eğlenceli dakikalar yaşatabilirsiniz. Her yaştaki bireye uygun bisikletleri, renkli sulukları, çantaları ve rahatlığınıza rahatlık katacak tekstil ürünleri ile Babalar Günü'nde babanızla bisiklet sürmenin keyfini yaşayabilirsiniz.
Siz de babanıza Babalar Günü'nde INTERSPORT mağazalarından hediye alın babanıza sportif yaşamın kapılarını aralayın.

INTERSPORT Mağazaları; İstanbul'da; Kanyon, Meydan, Kozzy, Novada, Optimum, Akbatı, Vialand, İstanbul Forum ve Marmara Park AVM'de. Ankara'da; Antares, Forum, Gordion, Kentpark ve Nata Vega AVM'de. Bursa'da; Anatolium AVM'de. Antalya'da; Terracity ve Erasta AVM'de, Erzurum'da; Erzurum AVM'de. Gaziantep'te; Sanko Park AVM'de hizmetinizde.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sportif Babalara En Güzel Hediyeler Intersport'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement