Striptiz Kulübü, TV'de İlk Kez D-Smart'ta - Son Dakika
Güncel

Striptiz Kulübü, TV'de İlk Kez D-Smart'ta

Striptiz Kulübü, TV\'de İlk Kez D-Smart\'ta

Türkiye'nin önde gelen dijital yayın platformlarından D-Smart, filmleri ilk kez televizyon izleyicisi ile buluşturmaya devam ediyor.

22.02.2013 12:50

Steven Soderbergh'in yönetmenliğini yaptığı Striptiz Kulübü (Magic Mike), 24 Şubat Pazar gecesi saat 23.30'da TV'de ilk kez, D-Smart 5. Kanal Smart SineGold ve Smart SineGold HD'de sinema severler ile buluşacak.

Türkiye'nin önde gelen dijital yayın platformlarından D-Smart, filmleri ilk kez televizyon izleyicisi ile buluşturmaya devam ediyor.

Yönetmen koltuğunda kendisini Ocean's serisinden ve daha önce D-Smart 5. Kanal Smart SineGold ve Smart SineGold HD ekranlarına gelen Haywire (Çapraz Ateş) ve The Informant (İspiyoncu) filmleriyle tanıdığımız Steven Soderbergh'in oturduğu Striptiz Kulübü'nün, başrolünde Channing Tatum , Alex Pettyfer ve Olivia Munn yer alıyor.

Genç ve yakışıklı bir striptiz dansçısı olan Mike Martingano'nun yaşadığı olayları konu alan film Matthew McConaughey'in performansıyla birlikte izleyicilere komedi ve dramı bir arada sunuyor.

Sinema eleştirmenleri tarafından yüksek not alan Striptiz Kulübü (Magic Mike), D-Smart 5. Kanal Smart SineGold ve Smart SineGold HD'de 24 Şubat Pazar gecesi saat 23.30'da sinema severlerle buluşacak.

Künye:

Magic Mike/ Striptiz Kulübü

Yönetmen: Steven Soderbergh

Senaryo: Reid Carolin

Oyuncular: Matthew McConaughey, Channing Tatum, Alex Pettyfer ve Olivia Munn

Yapım Yılı: 2012

Tür: Komedi

Konu: Şov dünyasında "Magic Mike" olarak anılan Mike Martingano, bir girişimcidir. On parmağında on marifet olan Mike, gündüzleri Tampa Beach'de mobilya tasarımı ve evlere çatı yapmaktadır.California eyaletinin en ünlü ve en çok kazanan erkek dansçılarından olan Martingano'ya kadınlar tam anlamıyla tapar. Bir gün, henüz genç bir dansçı olan "The Kid" lakaplı Adam ile tanışır. Mike, genç Adam'ı himayesi altına alarak, ona şov dünyasının eğlenceli kapılarını aralar. Kadınları tavlamak, çılgın partiler vermek ve kolay para kazanmak gibi konularda Adam'ı eğitirken, kız kardeşi Paige ile tanışınca yaşadığı hayatın da değişebileceğini fark eder. Paige ona şov dünyasını bırakıp, her zaman hayalini kurduğu yaşantının mümkün olduğunu anımsatır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Striptiz Kulübü, TV'de İlk Kez D-Smart'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement