Su Altında Resim Yapacaklar - Son Dakika
Güncel

Su Altında Resim Yapacaklar

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, Uluslararası Denizlerimiz ve Renklerimiz Sualtı Resim Çalıştayı düzenlenecek.

26.04.2018 18:59

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, Uluslararası Denizlerimiz ve Renklerimiz Sualtı Resim Çalıştayı düzenlenecek.

Ressam Mine Sarmış'ın hazırladığı, Fethiye Deniz Ticaret Odasının destekleriyle 27 Nisan-3 Mayıs'ta yapılacak çalıştaya, Türkiye, Gürcistan, Nahcivan ve Azerbaycan'dan 13 ressam katılacak. Çalıştay kapsamında ressamlar su altında resim yapacak.

Mine Sarmış, Fethiye Deniz Ticaret Odasında düzenlenen çalıştay bilgilendirme toplantısında, katılımcıların su altında ilk kez resim yapacaklarını söyledi.

Su altında resim etkinliği için özel bir çalışma gerektiğini anlatan Sarmış, "Bunun için dokulu bir tuval hazırlattık. Dalış ekibiyle yaklaşık dört gün denizde olacağız. Su altında yarım saat ile 45 dakika arasında kalacağız. Bir gün içinde iki ya da üç dalış yapacağız. Su altında yağlı boya ve spatulayla çalışılacak." diye konuştu.

Sarmış, eserlerin daha sonra sergileneceğini kaydetti.

Fethiye Deniz Ticaret Odası Başkanı Şaban Arıkan ise uluslararası boyutta yapılacak çalıştayla bölgenin tanıtımının yapılacağını kaydetti.

Su Altında Resim Yapacaklar
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Su Altında Resim Yapacaklar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement