Su Borusuna Sıkışan Yavru Kediyi İtfaiye Kurtardı - Son Dakika
Güncel

Su Borusuna Sıkışan Yavru Kediyi İtfaiye Kurtardı

Su Borusuna Sıkışan Yavru Kediyi İtfaiye Kurtardı

Düzce’de bir evin su borusuna sıkışan yavru kediyi itfaiye ekipleri kurtardı.

02.06.2017 18:45

Düzce'de bir evin su borusuna sıkışan yavru kediyi itfaiye ekipleri kurtardı. Uzun süre mücadele eden ekipler kediyi kurtarmak için boruya su dökünce yavru kedi suyla birlikte giderden bahçeye çıktı.

Beyciler Mahallesi'nde bir evin su gider borusuna yavru bir kedi girdi. Vatandaşlar tarafından yavru kedi çıkartılamayınca durum Düzce Belediyesi İtfaiye ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri borunun içinde yavru kedinin olduğu yeri tespit etti, boru bağlantıları söküldü ancak kediye ulaşılamadı.

Ekipler son çare olarak borudan tazyikli su boşaltınca suyla birlikte yavru kedi çıktı. Kedinin kurtulması hem ekipleri hem çevredekileri sevindirdi. İtfaiye ekipleri boru içinde kirlenen kediyi yıkadıktan sonra saldılar. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Su Borusuna Sıkışan Yavru Kediyi İtfaiye Kurtardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement