Süleymanpaşa Yeni Yıla Işıl Işıl Girecek - Son Dakika
Son Dakika Logo

Süleymanpaşa Yeni Yıla Işıl Işıl Girecek

Süleymanpaşa Yeni Yıla Işıl Işıl Girecek
29.12.2014 13:29  Güncelleme: 13:31

Süleymanpaşa Belediyesi yeni yıl öncesi cadde, sokak ve meydanlarda ışıklandırma çalışması yaptı.

Dekoratif süsler ve ağaç süslemeleri ile yeni yıl heyecanını arttıran Süleymanpaşa Belediyesi, Hükümet Caddesi boyunca yaptığı ışıklandırma çalışmasının yanı sıra Cengiz Topel ve Cumhuriyet Meydanları'nda yaptığı çalışmalarla da vatandaşların beğenisini topladı.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat da çalışmaları yerinde kontrol ederken yaptığı açıklamada; "Süleymanpaşa Belediyesi olarak 31 aralık akşamı düzenleyeceğimiz Türkiye'nin en başarılı keman virtüözü Canan Anderson ve DJ Volkan Arısoy ile Yılbaşı konseri öncesinde vatandaşlarımızın yeni yıl heyecanına ışıklandırmalarla ortak olmak istedik. Şuana kadar aldığımız dönüşlerde de vatandaşlarımız uygulamadan oldukça memnun gözüküyor." şeklinde konuştu.

Çalışmaların devam edeceği belirtilirken ışıl ışıl olan meydanlarda vatandaşlar yeni yıl coşkusunu özçekim yaparak yaşamaya başladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Süleymanpaşa Yeni Yıla Işıl Işıl Girecek - Son Dakika


Advertisement